上一頁下一頁
發新話題

我想要刺激😈

收藏  |  訂閱
67  13.5k

我想要刺激😈

同男友拍拖1年多, 感情都好穩定, 床事頭一年都好滿足, 佢係好錫我, 會好就我, 所以唔會太粗魯同過激

但近呢幾個月都覺得做得好普通, 平平無奇, 男友都有開口想去開房, 其實我都想去, 但一諗到我有野諗唔通時, 都唔想做, 話攰

點解我會話平平無奇呢, 因為我拍拖之前, 都有過sp, 佢好玩得, 近乎咩都玩, 我鍾意比男人處於上風, 控制我, 佢就係比到呢個感覺我, 所以以前好鍾意同佢玩, 到近期有啲原故同佢聯絡返, 佢都有問我出唔出黎, 我有啲心郁,但最後都 say no

我想嘗試將之前玩過/想玩同男友玩, 但怕佢會奇怪我點解會有改變, 所以一直都冇開口

到呢排屋企人去左外地, 男友可以上黎過夜, 就想放膽啲, 等佢上黎個陣就睇av, 培養下感覺, 我次次睇av都會睇到好有feel, 濕哂, 到佢上黎我就繼續睇av, 佢放低哂野就開始雙手唔安份, 過黎攬下錫下, 佢雙手就摸下我個胸, 我都有c, 佢成日都話我大, 好鍾意(雖然我唔覺得大, 但到都幾開心)

之後一齊沖涼, 男友都會用泡泡幫我洗我個胸, 脷我粒lin, 又用手搓我下面, 都已經好high, 跪係度幫佢吹左陣, 見佢硬哂之後, 就同男友講不如係度做 , 佢就即刻出去拎左個套, 帶完就後入我

我地當時係浴缸入面, 比較狹窄, 2個人企外仲可以放到2張細櫈, 佢選擇後入我, 我開住花灑掛住, 我雙手按住牆比男友後入插我, 有時扶住我條腰, 有時就大大力揸下我個胸, 整我粒lin, 都好似av係廁所做咁 (希望大家想像到)

我地都未試過係廁所做, 平時開房都係沖完涼就即刻上床, 今次冇時間限制, 所以我先提出咁做, 又幾好feel, 後入係好到位

男友射左之後清潔埋就出返去, 準備訓覺, 當然上床訓覺佢都會插多我一次先訓到

今次都叫做有少少新意, 我想再有多啲野玩,
之後個幾晚當然晚晚都比佢插過先訓, 同埋我都有少少改變左佢令自己high 啲

引用:
原帖由 mary_girl 於 2018-2-26 12:47 AM 發表 查看引用來源
同男友拍拖1年多, 感情都好穩定, 床事頭一年都好滿足, 佢係好錫我, 會好就我, 所以唔會太粗魯同過激

但近呢幾個月都覺得做得好普通, 平平無奇, 男友都有開口想去開房, 其實我都想去, 但一諗到我有野諗唔通時, 都唔 ...
以前同sp玩過啲咩激野?

咁快點刺激下

應該和ex sp再做下

你可以搵一套av係同你以前sp做過嘅嘢俾男友睇,提意話跟住裏面啲嘢做,咁男友咪無咁易懷疑你囉。

引用:
原帖由 MFS 於 2018-2-26 01:18 AM 發表 查看引用來源

以前同sp玩過啲咩激野?
是床上的花式?定係玩露出?

樓主屬m系
主動多d向男友玩多d刺激野
有邊個男人唔咸濕架

引用:
原帖由 brotheron 於 2018-2-26 02:03 AM 發表 查看引用來源
應該和ex sp再做下
就係唔想再搵佢啦

引用:
原帖由 Water_man 於 2018-2-26 06:39 AM 發表 查看引用來源
是床上的花式?定係玩露出?
露出我冇咩興趣
床上玩多啲

引用:
原帖由 mary_girl 於 2018-2-26 12:47 AM 發表 查看引用來源

但近呢幾個月都覺得做得好普通, 平平無奇, 男友都有開口想去開房, 其實我都想去, 但一諗到我有野諗唔通時, 都唔 ...
其實樓主係咪有少少M,想俾男友全程控制住?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆