上一頁下一頁
發新話題

點解我想傾心事,但係ex就淨系想搞我

收藏  |  訂閱
61  10.7k

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-28 12:22 AM 發表 查看引用來源
M就快完,應該好快可以開心翻!其實唔開心都係d大唔透嘅細路女脆弱,冇乜大件事。
同意,人愈大,愈懂面對吧!

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-28 12:22 AM 發表 查看引用來源
M就快完,應該好快可以開心翻!其實唔開心都係d大唔透嘅細路女脆弱,冇乜大件事。
唔開心都捱過左,努力。

引用:
原帖由 fishnono 於 2018-2-25 10:15 PM 發表 查看引用來源
怪妳過份美麗囉!
That's right

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-25 10:10 PM 發表 查看引用來源
尋晚pms唔開心就同已婚初戀男友傾計,我話佢知我有幾唔開心,但係傾下傾下又提起我個胸幾大,以前指插我有幾濕整手都係水,話我反應好好,跟住又叫我得閒影d自慰片俾佢睇。知道我有玩開玩具話佢都想遙控!分明就係又 ...
需要傾計嘅對象話 隨時可以穩我  我係新手 pm唔到你

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-25 10:29 PM 發表 查看引用來源
我冇再約佢出來啦。因為佢都好忙。但係我唔開心嘅時候佢係我唯一一個可以大聲喊倒垃圾嘅人,可以話係心靈嘅依靠。只不過,佢好似冇辦法淨係當我係妹。可能佢都好寂寞⋯⋯

其實胸大真系好容易俾人認為sl ...
Ok, 有咩唔開心同我講,做你樹窿

其實我想問個問題,樓主想揾人傾訴,係咪一定要揾男人呢?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-3-4 07:26 AM 發表 查看引用來源
其實我想問個問題,樓主想揾人傾訴,係咪一定要揾男人呢?
當然唔係啦,都有同女仔frd講嘎,但係唔會對佢地放曬感情咁喊。對初戀就可以。。。我原先咁以為!

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-3-4 10:05 PM 發表 查看引用來源

當然唔係啦,都有同女仔frd講嘎,但係唔會對佢地放曬感情咁喊。對初戀就可以。。。我原先咁以為!
傻豬黎既

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-3-4 10:05 PM 發表 查看引用來源

佢就係利用你呢樣野去蝦你囉

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-27 12:16 AM 發表 查看引用來源
果晚佢同我flirt完我同佢講清楚左,唔好同唔會響埋一起嘅人發生關系,唔好做d破壞自己婚姻,會後悔嘅事。畢竟佢都話平時可以靠自己自慰解抉,同老婆其他都好好。

其實佢有話過我知佢忿忿不平嘅系,我俾bf蝦穩第個 ...
男人就係咁,唔好俾一d假像人,尤其係單獨相處既環境就最意出事 ,咩契妹契家姐個d根本就係想食你既第一步。如果你唔係想姣既話,就自己 避忌d會好d囉!睇黎小妹重係好細個。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆