上一頁下一頁
發新話題

點解我想傾心事,但係ex就淨系想搞我

收藏  |  訂閱
61  10.7k

大胸唔係罪
係優勢
我都好想試下

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-2-27 09:49 AM 發表 查看引用來源
佢話就話可以打飛機解決,但係男人點會就咁滿足丫,骨子裡仍然係好餓,對住你亦都好難控制自己。所以,免得過都避免獨處啦
另一個同我年齡差距二十幾歲嘅男人就又係咁。佢帶我出來食飯當面問我點解拒絕佢,解釋完佢就話可以接受,以後當我細妹。但係一上車佢就捉住我隻手問可唔可以錫我。跟住又話俾間屋我住一路係咁seduce我⋯⋯
真心信唔過d承諾!

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-25 22:10 發表 查看引用來源
尋晚pms唔開心就同已婚初戀男友傾計,我話佢知我有幾唔開心,但係傾下傾下又提起我個胸幾大,以前指插我有幾濕整手都係水,話我反應好好,跟住又叫我得閒影d自慰片俾佢睇。知道我有玩開玩具話佢都想遙控!分明就係又 ...
又係話同老婆係 sex 嘅人夫,
不過,世界真係又有唔少女人自願受騙。。。

你點呀?最近有冇開心D

引用:
原帖由 kingofsex 於 2018-2-27 10:42 AM 發表 查看引用來源

唔鐘意, 接受唔到�, 未咪鬼理佢囉. 男同女有過呢啲關係有時都比較難做知心朋友�. 始終心思思, 我係男人都好明白, 講埋出口就核突啲囉. 我明你同第二個搞都唔同佢, 唔係唔重視佢, 等如男人去玩一樣,  ...
冇錯!有手尾我會好驚處理唔到。其實我系唔鍾意同ex做,因為physically佢吸引唔到我。
但係同第嗰要點可能完全冇手尾。enjoy過會留戀,扯住唔捨得點算!
之前我差d出軌果嗰間唔中都會send msg flirt翻有幾enjoy嗰foreplay,問幾時先可以fill me up咁。而佢已經同左第嗰拍拖啦

M就快完,應該好快可以開心翻!其實唔開心都係d大唔透嘅細路女脆弱,冇乜大件事。

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-28 12:22 AM 發表 查看引用來源
M就快完,應該好快可以開心翻!其實唔開心都係d大唔透嘅細路女脆弱,冇乜大件事。
最緊要冇事
開心返就得啦

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-28 12:22 AM 發表 查看引用來源
大個女夠硬淨 欣賞你

引用:
食d甜野開心d

引用:
人總會長大,必經既。諗得通開心番最緊要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆