上一頁下一頁
發新話題

與處男共處7日7夜(續章),update 外篇#170,236,243(烈女有野講)

收藏  |  訂閱
417  65.6k

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-8 04:56 PM 發表 查看引用來源
突然奇想~~
好想挑戰一下,在12小時內不停做愛我可以同幾多男人做?(每男只閒射一次)

不過我只係幻想下吹下水姐~
到時我希望我係其中一個

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-8 11:20 PM 發表 查看引用來源
我諗我到第十五至廿個我會頂唔順~
我做第21個

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-8 11:20 PM 發表 查看引用來源
我做第21個

入到圍果廿個真係同中六合彩一樣

引用:
葉問都係打十個,你估自己都已經15-20個😂

係唔係中出先?

今早暖咗,可以唔洗著咁踵了

著返條貼身的牛仔+件T+件羽絨就得啦~~

新UNDER 比大大欣賞下~“唔知大家會有咩idea 玩我的8月15呢?”:smile_o05::smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-8 04:56 PM 發表 查看引用來源
突然奇想~~
好想挑戰一下,在12小時內不停做愛我可以同幾多男人做?(每男只閒射一次)

不過我只係幻想下吹下水姐~
我實打定幾次飛機先上場:smile_o05::smile_o05:到時淨係我無個半鐘都有2個鐘

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2018-2-9 10:04 AM 發表 查看引用來源
我實打定幾次飛機先上場:smile_o05::smile_o05:到時淨係我無個半鐘都有2個鐘
我實打定幾次飛機先上場到時淨係我無個半鐘都要2個鐘……先扯得起……
冇c兄咁勁

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-9 09:25 AM 發表 查看引用來源
今早暖咗,可以唔洗著咁踵了

著返條貼身的牛仔+件T+件羽絨就得啦~~

新UNDER 比大大欣賞下~“唔知大家會有咩idea 玩我的8月15呢?”:smile_o05::smile_o05::smile_o05::smile_o05:
https://pbs.twimg.co ...
你個pat好得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆