上一頁下一頁
發新話題

難忘嘅生日禮物

收藏  |  訂閱
54  9.9k

難忘嘅生日禮物

難忘嘅生日禮物

幾年前仲同上一個男朋友一齊,我地兩個都係學生,所以避孕都做得好小心。
但係偏偏佢唔中意用套,成日都偷雞唔用套插我一陣先上套。我地仲有個僻好就係拍片,無論係對鏡或者自拍都有一堆。
當日就係佢生日,我就準備咗一份大禮物比佢。。。
我地前一晚決定咗前半畫係屋企,下半畫先出街。咁嗰日我就出門口前send 咗條片比佢,叫佢起身。條片就係我前一晚自慰嘅片,我首先著住咗套白色lace嘅內衣,自已揸下波波,之後就除咗個bra 係鏡頭面前meet 下自已lin lin比佢睇,整到咁上下,我就用iPad 一邊睇住我最中意嘅調教片,見到啲女優比人綁起黎抽插,我就一邊m字腳用條假撚插自已個西,又不斷淫叫,望住鏡頭入面自己個淫樣其實有少少怕羞,但係下面又不斷出水,搞到支假狗插插嘅時候有水聲。。。
我send 咗呢條片比佢之後我就千叮萬囑佢唔準打飛機,要等我黎。佢就鬧我淫娃臭西///v///
去到佢屋企門口,叮噹!佢一開門,我就連鐵閘都未入就除咗件大褸,大褸入邊就正正係琴日片裏面白色嘅lace 內衣,佢一見到就拉我入屋,抱咗我上床,一路錫我,一路叫我自摸比佢睇,之後佢就用繩捆綁我對隻手,仲開始奶我個西。我個西一早就做咗激光,一條毛都冇,佢食得津津有味之後就叫我含,其實我含都幾叻嫁,暫時冇男人頂得超過5分鐘,袋底我都唔會放過,平時射完口爆,我仲會吞精、追撚含。含到佢硬曬之後,佢就問我: b啊,我今日生日唔用套得唔得啊?我點點頭,佢對眼就好似發咗光咁提槍上馬。一開始佢就推咗我埋全身鏡度,後入我,仲逼我望住鏡入面自己個淫樣,本來我都係好細聲咁嗯嗯叫,之後佢就係我耳邊講咗句:做乜咁細聲啊?大聲啲叫啦!跟住就不斷捉住我pat pat 拍拍聲咁屌入黎!仲係咁打我patpat 打到紅曬!我真係忍唔住好大聲咁叫,因為佢條jer 係曲又好長好粗,後入真係頂到好入好入。 
之後我就提議轉男上女下,因為我覺得咁樣好sweet。攬住對方,係床上面做愛做嘅事。佢男上女下咁抽插咗幾下,就突然好奸咁笑,之後就拎起我對腳,放上佢個膊頭度,我即刻耍手零頭,因為呢個係我最敏感嘅position 之一,拎咗對腳上去真係插得入好多,佢un咗我一陣之後我已經頂唔住要高潮,我個西不斷郁,腳趾仲差啲抽痕,呢個時候佢問我想佢射去邊,我就一路淫叫一路同佢講:嗯。。啊。。。你射曬入去啦。。我。。嗯。。。今個月突登去食咗。。。啊。。避孕藥!佢聽完呢句之後就獸性大發咁插我,我未見過佢咁興奮,過咗一陣佢就攬住咗我中出咗我,亦係我人生第一次比人中出。。。真係好滿足,我仲係個西度沾返少少精黎食下tim
佢知道咗我食藥之後又點會咁易放過我,之後我地仲女上一次,佢中出咗我之後我仲不斷坐,坐到佢話好敏感,推開我為止。
呢份就係佢嘅生日禮物。

support 咁淫要比人中出

引用:
原帖由 淫嘩蕩婦 於 2018-3-7 07:05 PM 發表 查看引用來源
難忘嘅生日禮物

幾年前仲同上一個男朋友一齊,我地兩個都係學生,所以避孕都做得好小心。
但係偏偏佢唔中意用套,成日都偷雞唔用套插我一陣先上套。我地仲有個僻好就係拍片,無論係對鏡或者自拍都有一堆。
當日 ...
好正既生日禮物呀…妳都真係好有心思

真係幾淫娃喎,係咪真係咁吹得呀?我又未試過5分內俾人吹爆呀

有愛有性…淫得好開心,內射雙方都好滿足

繼續淫呀

好sweet。。。。正呀。。。。
師姐夠淫喔

5分鐘唔爆咁點先

Sd自慰片都夠淫。係男友面前自慰感覺好high。

引用:
原帖由 淫嘩蕩婦 於 2018-3-7 07:05 PM 發表 查看引用來源
難忘嘅生日禮物

當日 ...
係㗎…上次SL M後都會細細聲話今日可以不用衫仔…我就明白大獎來了!但可惜係她超級多水水…佢停了四次要抺!太過濕滑我就會發💦唔到🙈~佢就高潮三次🤦🏻♂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆