上一頁下一頁
發新話題

女人40真係如虎續寫

收藏  |  訂閱
73  22.1k

女人40真係如虎續寫

有半年去咗台灣工作新年返香港度過年見有時間更新下包膠各位我係新手勿插

年29返到香港就準備上彈藥約住附近人媽Sex,点知道佢連兩個女返咗上海!

初三先返香港人媽同兩個女返到香港就約我一齊食晚餐,食完晚餐後佢whatapp我叫夜D 1点去佢屋企佢D女訓咗

準時到門口打電話比佢開門!佢一開門就見佢好似飲咗酒之後入房....感奈無見更係檢查佢身體,人媽依然有打針奶量經人成對波谷奶對奶好似就爆感!人媽叫我快D幫佢飲奶谷住到佢好辛苦!

飲完奶之後就Sex.....之後係床到傾下計

引用:
原帖由 LamLam333 於 2018-2-19 09:45 AM 發表 查看引用來源
有半年去咗台灣工作新年返香港度過年見有時間更新下包膠各位我係新手勿插

年29返到香港就準備上彈藥約住附近人媽Sex,点知道佢連兩個女返咗上海!

初三先返香港人媽同兩個女返到香港就約我一 ...
我是新手,暫時不能回復你。原來你也有post.你的idea不錯。比我考慮一天。

引用:
原帖由 Samsonst 於 2018-2-19 11:09 AM 發表 查看引用來源

我是新手,暫時不能回復你。原來你也有post.你的idea不錯。比我考慮一天。
我做CD Rom多平時!

師兄有性福,求上天都賜我淫妻一個!

岩岩生完呀,仲有人奶出?

咩idea....師兄人妻受唔受3p ar

師兄!即意思可打真軍?

引用:
原帖由 LamLam333 於 2018-2-19 09:45 AM 發表 查看引用來源

初三先返香港人媽同兩個女返到香港就約我一 ...
期待以久
人媽仲是大咬?

引用:
原帖由 大大條J 於 2018-2-19 12:26 PM 發表 查看引用來源
師兄有性福,求上天都賜我淫妻一個!
祝福你先!

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2018-2-19 12:46 PM 發表 查看引用來源
岩岩生完呀,仲有人奶出?
佢唔係呀!佢兩個女已經係大學生,佢怕更年期所以有打荷爾蒙針防停經同更年期而支針有負作用就是谷奶水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆