上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  50.2k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-26 01:06 PM 發表 查看引用來源
大家都好健康,好勤力,我好鬼懶
是日拍拖:smile_43::smile_43::smile_43:
拍拖都好開心.兩樣都可以做架~~~~一齊拍拖,一齊做運動,出下汗,都好正.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-26 12:39 PM 發表 查看引用來源

呢到既師兄師姐好健康,睇得多真係會令到自己都勤力左keep fit😁
主要係我食食食,同埋我又有比賽,我先的得起個心肝.
我好耐無試過,心亦想返,平時情況,好少會另一半同埋女兒一齊打氣去做一樣野嘛.
人妻們要明白啊,男人,其實好想努力,更想得到妳地既支持呢~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-26 03:46 PM 發表 查看引用來源

主要係我食食食,同埋我又有比賽,我先的得起個心肝.
我好耐無試過,心亦想返,平時情況,好少會另一半同埋女兒一齊打氣去做一樣野嘛.
人妻們要明白啊,男人,其實好想努力,更想得到妳地既支持呢~~
加油,ching(係咪呢d)

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-26 03:49 PM 發表 查看引用來源

加油,ching(係咪呢d)
其實有好多,用口講加油,真心的都好夠.
我補充少少當日比賽,其實有分人妻組,人夫組既,當召集時,人妻們就算來自不同學校,落場比賽前都好開心咁一齊影相,但人夫組呢,雖然都有說有笑,但睇得出大家都認真了起來,大家都在忙著熱身,同校的還好,會傾下講下,唔同校,真係無兩句,點解呢?唔係小氣,唔係唔識,而係緊張,男人,私下努力的在練,誰不心想跑出好成績,難道真的一句玩下遮~~~~呢句係事實,但有機會,有人會唔想取獎嗎?男人是矛盾的,雖說都做了爸爸,還說自己會如何有野心取成績嗎,但人妻們又可知,係妳地面前,係仔女面前,都想英雄一下,都想能為妳們的打氣作好好的回應.我記得當日我除褸準備比賽前,
我都同另一半講: 我好矛盾添,我想要動力,但又怕有壓力.
另一半: 咁盡力咪得囉.
輕吻了一下,她就提著我的衫,拖住女兒上看台打氣.

女人打氣,往往俾男人意想不到的力量呢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-26 04:30 PM 發表 查看引用來源

其實有好多,用口講加油,真心的都好夠.
我補充少少當日比賽,其實有分人妻組,人夫組既,當召集時,人妻們就算來自不同學校,落場比賽前都好開心咁一齊影相,但人夫組呢,雖然都有說有笑,但睇得出大家都認真了起來,大家 ...
乜我唔真心咩?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-26 04:42 PM 發表 查看引用來源

乜我唔真心咩?
HAHA,我點知喎,我意思係當時情況,妳一句加油,都好夠,但最緊要真心,給男人力量.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-26 04:46 PM 發表 查看引用來源

HAHA,我點知喎,我意思係當時情況,妳一句加油,都好夠,但最緊要真心,給男人力量.
講笑咋
今天天氣勁潮濕,真係好想訓,

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-26 04:59 PM 發表 查看引用來源

講笑咋
訓多d啦

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-26 04:59 PM 發表 查看引用來源

講笑咋
我鐘意呢D天氣呢,HAHA....涼涼地.

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-26 02:11 PM 發表 查看引用來源

我都想拍拖,但夾唔到時間
總有一日夾到嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆