上一頁下一頁
發新話題

曾經最愛的Partner #1,#156, #164(完)

收藏  |  訂閱
172  13.8k

但其實個過程係點? 你約佢佢完全唔應機?

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-12 01:32 PM 發表 查看引用來源
就咁睇都有好sweet既感覺。
女人都係感覺行先, feel到sweet就會做多啲令對方滿足。
絕對認同!! 差好遠

的確好難搵到完全同步既....
隨緣啦! 我都食左長齋好耐都係咁過啦:smile_o03:

引用:
原帖由 晚間野生的湯圓 於 2018-3-11 01:10 PM 發表 查看引用來源
我之前曾經係度出過post,雖然當時都無乜人回應。但因為果個post,之後都識左幾個師兄,不過玩左陣就無下文loo。之後我都有繼續係隔離版識下啲師兄,有啲keep到而家,但有啲就只有幾個月貨仔,哈哈哈哈。Anyway,今次 ...
我只有男上先有高潮:smile_44:

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2018-3-12 03:03 PM 發表 查看引用來源

我只有男上先有高潮:smile_44:
你都係?

再搵個夾到又keep 到架啦

引用:
原帖由 晚間野生的湯圓 於 2018-3-11 01:10 PM 發表 查看引用來源
我之前曾經係度出過post,雖然當時都無乜人回應。但因為果個post,之後都識左幾個師兄,不過玩左陣就無下文loo。之後我都有繼續係隔離版識下啲師兄,有啲keep到而家,但有啲就只有幾個月貨仔,哈哈哈哈。Anyway,今次 ...
<問世間,情是何物?直教生死相許...>  看來這金庸金句錯了! 應是<性是何物?>才啱呀! 湯圓C妹;對嗎?

有時愛愛呢家野真係大家有feel先會滿足,單單一黎就為左做,只係滿足到身體,而滿足唔到心理。

引用:
原帖由 Kmru 於 2018-3-12 06:39 PM 發表 查看引用來源
有時愛愛呢家野真係大家有feel先會滿足,單單一黎就為左做,只係滿足到身體,而滿足唔到心理。
岩呀,性嘛,由心生出黎,所以點都要有感覺先好

引用:
原帖由 晚間野生的湯圓 於 2018-3-12 07:33 AM 發表 查看引用來源

係咩?有幾回味呀咁?
回味緊好多不同POSE,夾腸,渣奶,狗仔咁囉
仲會成日互SD"自拍"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆