上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-20 05:45 PM 發表 查看引用來源

你令我諗起最近收利是既姓氏,姓陳利是有個陳,姓李利是有個李,咁咩姓最好呢?我收到兩封福字既,係,姓福仲要封100,祝大家性福滿分啊各位。
哈哈,性福滿滿。大家咁話。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-20 05:45 PM 發表 查看引用來源

你令我諗起最近收利是既姓氏,姓陳利是有個陳,姓李利是有個李,咁咩姓最好呢?我收到兩封福字既,係,姓福仲要封100,祝大家性福滿分啊各位。
好爛呀個gag😂😂

好似都有一排無上嚟了,睇見大家新年都好忙吓,不過都見到師兄師姐們都仍然可以抽到時間做運動,而我既新年都唔算忙,只係出動咗兩日,去咗四個地方拜年,然後就唔舒服,所以初三,四都係留在家中休息。其實今日都真係幾忙,回覆email,整理文件,仲要準備攪食飯,都真係夠忙足一日。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-2-20 07:23 PM 發表 查看引用來源

好爛呀個gag😂😂
唔爛既gag,邊得嚟令你笑呢!哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-20 12:02 PM 發表 查看引用來源
大家開工大吉~~~~
祝工作同性生活一樣,最理想就得心應手,想果樣有果樣,再唔係都順順利利,保持穩定.
我都祝大家新一年,開工大吉,一切都稱心如意。

講到恭賀說話,今年就聽到有親戚同老公講,祝佢升職加薪,公司就賺多啲,跟住我老公就即時話,唔洗祝佢公司賺多啲,因為公司賺到錯,係唔會分啲俾佢,而升職加薪就更加唔好,佢話升職咩即係仲做多啲。我聽完之後,又覺得好似幾啱喎,哈哈。

引用:

哈哈,性福滿滿,大家咁話

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-2-20 07:24 PM 發表 查看引用來源
好似都有一排無上嚟了,睇見大家新年都好忙吓,不過都見到師兄師姐們都仍然可以抽到時間做運動,而我既新年都唔算忙,只係出動咗兩日,去咗四個地方拜年,然後就唔舒服,所以初三,四都係留在家中休息。其實今日都真 ...
Give師姐保重呀!新一年祝你身體健康!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-20 08:48 PM 發表 查看引用來源

Give師姐保重呀!新一年祝你身體健康!
多謝sasa 師姐,我都祝你身體健康,心想事成,越來越fit。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-2-20 08:58 PM 發表 查看引用來源

多謝sasa 師姐,我都祝你身體健康,心想事成,越來越fit。
大家咁話,嘻嘻!

我過完年真係要勤力d keep fit,新年食得太多🙈

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-20 09:11 PM 發表 查看引用來源

大家咁話,嘻嘻!

我過完年真係要勤力d keep fit,新年食得太多🙈
去跑番幾個圈~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆