上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.2k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-17 12:36 PM 發表 查看引用來源

死,見到個地硬果句我笑咗
屙💩唔出
跑到跑唔到,都係隨心,家陣仲會賴地硬應該少好多架啦嘛~哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-17 14:57 發表 查看引用來源

師兄著開咩呢?
brooks ASICS 同我少跑,你問高手好d

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-17 02:56 PM 發表 查看引用來源

肌力即有得練,指既係大,小腿肌,係嘛?

何謂神級鞋,價貴定好適合跑步呢?跑步
【跑鞋庫】Nike Zoom Vaporfly 4% 與Breaking 2最接近的王者 https://www.hk01.com/article/133405

我都唔知點講,你自己睇啦😊

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-17 02:06 AM 發表 查看引用來源

快樂在於......妳的快樂點,是否掌握妳手~~~~
祝妳想快樂的人都快樂,那妳也快樂~
當然最理想係快樂源於自己,能掌握於手。

女人會咁諗,如果所喜歡的人能帶給你快樂,會感到更幸福呵

中國人有云,施比受更有福。喺愛情路上,如果付出了愛,對方沒有為你帶來快樂,會是福嗎?還是惋惜?

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-2-17 09:43 AM 發表 查看引用來源

佢爽我自然爽:smile_40:
Cat姐新年快樂
大家爽爽,咁先好玩!

多謝!祝狗年繼續爽爽!

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-17 03:45 PM 發表 查看引用來源

【跑鞋庫】Nike Zoom Vaporfly 4% 與Breaking 2最接近的王者 https://www.hk01.com/article/133405

我都唔知點講,你自己睇啦😊
睇左,哈哈,感覺就好似我打波,好波之餘亦需要好球拍。跑步需要好跑鞋,我估我需要慢慢摸索。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-2-17 03:20 PM 發表 查看引用來源

brooks ASICS 同我少跑,你問高手好d
哈哈,交流下先知好野嘛~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-2-17 03:56 PM 發表 查看引用來源

當然最理想係快樂源於自己,能掌握於手。

女人會咁諗,如果所喜歡的人能帶給你快樂,會感到更幸福呵

中國人有云,施比受更有福。喺愛情路上,如果付出了愛,對方沒有為你帶來快樂,會是福嗎?還是惋惜?
施比受更為有福,說的是妳已有,才再施出去,幸福的掌握點在自己手上,那才真的是福。
如果施了沒有回報,那也不用婉惜,因為施恩莫望報。
但如果是施予愛呢?嘿嘿……
抱歉,我愛一個人,對她好和愛她是分開的。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-17 04:22 PM 發表 查看引用來源

睇左,哈哈,感覺就好似我打波,好波之餘亦需要好球拍。跑步需要好跑鞋,我估我需要慢慢摸索。
龍兄,你打咩波??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-17 04:29 PM 發表 查看引用來源

施比受更為有福,說的是妳已有,才再施出去,幸福的掌握點在自己手上,那才真的是福。
如果施了沒有回報,那也不用婉惜,因為施恩莫望報。
但如果是施予愛呢?嘿嘿……
抱歉,我愛一個人,對她好和愛她是分開 ...
我想問吓,你所講的,對她好,同愛佢有分別,即係你可以對她好,但並不是愛她嗎?
:smile_41::smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆