上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.2k

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-17 11:44 AM 發表 查看引用來源

不如去運動場練??
唔好意思,未睇哂你回應就回復……😅😅😅
不過,練100m 咁快嘅速度,你跑街練,個地咁硬,會好傷腳 ga
運動場對你係遠少少,搵番一日去運動練下100m ,其他日子慢跑練下耐力,做下 gym 應夠哂 😀😀😀

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-17 11:44 AM 發表 查看引用來源

不如去運動場練??
我住附近無,而且小朋友仲細,好多時佢地瞓我先有時間出去跑,所以一路都無機會跑個似樣既100米呢~

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-17 11:50 AM 發表 查看引用來源

不過,練100m 咁快嘅速度,你跑街練,個地咁硬,會好傷腳 ga
運動場對你係遠少少,搵番一日去運動練下100m ,其他日子慢跑練下耐力,做下 gym 應 ...
我最近轉左新鞋跑,其實呢,Adidas, nike既鞋係唔係只出名,真係用黎跑唔算太好呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-17 11:56 發表 查看引用來源

我最近轉左新鞋跑,其實呢,Adidas, nike既鞋係唔係只出名,真係用黎跑唔算太好呢?
鞋好睇個人感覺

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-17 11:50 AM 發表 查看引用來源

運動場對你係遠少少,搵番一日去運動練下100m ,其他日子慢跑練下耐力,做下 gym 應 ...
死,見到個地硬果句我笑咗
屙💩唔出

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-17 11:56 AM 發表 查看引用來源

個人覺得Adidas 好多鞋都好正,如 adios, ren, sen....etc 不過鞋底薄唔易著,要有番咁上肌力先好著。
Nike 我剛買左zoomfly, 朋友介紹,暫時未著上腳。 另一對叫 4%,神級鞋,但我到現在都未買到。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-17 12:36 PM 發表 查看引用來源

死,見到個地硬果句我笑咗
屙💩唔出
你講我??哈😄 
你講我,哈哈 

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-17 01:06 PM 發表 查看引用來源

你講我??哈😄
你講我,哈哈  
好彩我便便暢通
唔洗賴地硬

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-17 01:05 PM 發表 查看引用來源

個人覺得Adidas 好多鞋都好正,如 adios, ren, sen....etc 不過鞋底薄唔易著,要有番咁上肌力先好著。
Nike 我剛買左zoomfly, 朋友介紹,暫時未著上腳。 另一對叫 4%,神級鞋,但我到現在都未買到。
肌力即有得練,指既係大,小腿肌,係嘛?

何謂神級鞋,價貴定好適合跑步呢?跑步

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-2-17 12:19 PM 發表 查看引用來源

鞋好睇個人感覺
師兄著開咩呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆