上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
389  128.0k

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-17 06:35 PM 發表 查看引用來源

未行得啊,要問過馬兄先。
如果佢話唔得,就唔可以行啦

呵呵!休反條褲啦!文迪兄!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 06:49 PM 發表 查看引用來源
係咪玩大左?花兄個 A/C 發生左咩樹幹?
應該唔關我事掛,我咩都無做過架。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
痴情,令我迷失方向,專一,亦係我最大嘅缺點,今日為博 Ka 妹一笑,先至會咁開玩笑,但其實我已心有所屬,Mandy,還是覺得佢最好,Ka 妹,妳都係重投花兄懷抱之中會比較好,我要走嘞,唔好拉住我,千 ...
文廸兄,不如話你唔想請我食雪糕新地。:')
幣邊個係Mandy啊,要快快手手追返文迪兄d文,博唔到咀添

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
痴情,令我迷失方向,專一,亦係我最大嘅缺點,今日為博 Ka 妹一笑,先至會咁開玩笑,但其實我已心有所屬,Mandy,還是覺得佢最好,Ka 妹,妳都係重投花兄懷抱之中會比較好,我要走嘞,唔好拉住我,千 ...
文廸兄,不如話你唔想請我食雪糕新地。:')
幣邊個係Mandy啊,要快快手手追返文迪兄d文,博唔到咀添

(25)盈盈出短訊

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 09:21 PM 發表 查看引用來源
Mandy,白領儷人,一個集美麗,聰明,智慧於一身嘅女子,能夠響三年之內發佈超過六十多篇文章,而過半數嘅文章都能叫好又叫座,性格果斷得黎亦剛亦柔,能準確掌握男性心理,適當時候又懂得小鳥依人…… ...
呢個Mandy我夠知啦。
你好衰啊,等我先頭走去溫書搵博咀資料,又搵唔到Mandy。
唔睬你啊,一晚咁多啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆