上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.0k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-14 04:30 PM 發表 查看引用來源

師兄係咪睇得日劇多?日本人先係女仔示愛呀
我太OUT,我年代,讀書時,明明2月14係女仔識朱古力送俾男仔架喎,唔係架咩?:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-14 04:35 PM 發表 查看引用來源

現在生活都算滿意,因為無人會知點先係最好,如當初另一個選擇可能結果更差都未定,咁既然係咁,不如好好享受現在。

如可回到以前,我反而想去返小朋友再細個d時,佢地大得太快喇。
小朋友又要抱又要玩果時................??
HAHA.......不如妳生多個喇.
我會飛返去後生玩果時~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-14 04:46 PM 發表 查看引用來源

都係㗎。難得生活平淡但寫意。
點止,師兄你家陣想點都可以隨心寫意,呢D生活先叫正.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-14 04:41 PM 發表 查看引用來源

有時諗,見得一年得一年。
其實係,今年有兩個長輩都因為健康問題新年唔方便上去拜會

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-14 03:28 PM 發表 查看引用來源

這不好說, 要看環境,時間, 你的決定不一定可以保持到最後.
但祝你成功可以堅持到最後.
Haha~~~一定可以,因為到咗呢個年紀,絶對唔會選擇走去做孩子的媽㗎。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-14 03:29 PM 發表 查看引用來源

老公好似送過2-3次,但已好多年前。以前做女時都會有收下花,但唔算多。不過其實情人節我唔洗收花都得,因為我覺得好嘥錢,反而我鍾意佢失驚無神平時送,會驚喜d
咁都係,我都寧願要驚喜多啲,而且我係唔喜歡收花的,所以真係無謂嘥錢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-14 04:23 PM 發表 查看引用來源

HAHA......情人節呢,其實係女向男表示架.
咁我真係唔知道原來係咁喎!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-14 04:38 PM 發表 查看引用來源

剛剛妻子話搵笨,情人節晚餐要佢買,重要俾錢…哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-14 04:38 PM 發表 查看引用來源

剛剛妻子話搵笨,情人節晚餐要佢買,重要俾錢…哈哈。
有乜咁出奇,我老公都係叫我買外賣壽司,我俾錢。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-14 04:41 PM 發表 查看引用來源

有時諗,見得一年得一年。
都真係㗎,尤其是屋企最親嗰個,我都好怕佢會離開我哋,所以真係好想佢長命百歲,雖然我知佢終有一日都一定會離開,但真係唔希望係咁快。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆