上一頁下一頁
發新話題

攪攪新意思

收藏  |  訂閱
75  14.4k

你咁樣著真係好正.如果可以睇到你琴日既一身打扮既相就好喇..

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

好sweet sweet

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2018-2-14 10:15 AM 發表 查看引用來源
工作太忙,好耐無同老公拍拖去,今日情人節就分享下短文,提下ching, 絲打要俾啲 surprise 另一半,祝大家有個 sweet sweet 嘅情人節

琴日我已經開始放假,就俾個 surprise 俾老公,佢上午開完會就走得,我 ...
咁先正,你做人太太係好為老公喜好著想。我太太就同你唔,我想要就唔肯比我,我要求講過比佢聽又做唔到,唉。我真係死心咩興趣都冇晒,而家只有上黎引版睇你地既開心野。

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-2-14 10:55 AM 發表 查看引用來源
去得盡d 有人玩過 入面墨都冇 只著干濕樓。
裡面着套半肧馬甲應該更正吧

引用:
原帖由 mingming12 於 2018-2-14 11:23 AM 發表 查看引用來源

咁先正,你做人太太係好為老公喜好著想。我太太就同你唔,我想要就唔肯比我,我要求講過比佢聽又做唔到,唉。我真係死心咩興趣都冇晒,而家只有上黎引版睇你地既開心野。
重點唔係佢喜好,係嗰feel 去增添下造愛嘅衝動,ching讚多啲老婆先啦,靚同sexy, 老公都做咗幾年功夫先令我有感受點樣享受性

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2018-2-14 11:42 AM 發表 查看引用來源

重點唔係佢喜好,係嗰feel 去增添下造愛�衝動,ching讚多啲老婆先啦,靚同sexy, 老公都做咗幾年功夫先令我有感受點樣享受性
師姐都過左黎呢邊開post

引用:
原帖由 couplelover 於 2018-2-14 11:48 AM 發表 查看引用來源

師姐都過左黎呢邊開post
嗰邊好靜嘛,ching 你呢?

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2018-2-14 12:04 PM 發表 查看引用來源

依家討論區少左人玩。無法既。

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2018-2-14 12:04 PM 發表 查看引用來源

你對我有冇印象😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆