上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  51.4k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-7 11:06 AM 發表 查看引用來源
仲要按摩嗰part係好得好得,勁回味
係呀,好可惜他們的按摩油出面買唔到。原來我跟你都係骨精

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-7 11:04 AM 發表 查看引用來源

人夫。。呀
HAHA,明~:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-7 11:08 AM 發表 查看引用來源

係呀,好可惜他們的按摩油出面買唔到。原來我跟你都係骨精
係啦,我本身都想買
揼骨,人生一大樂事

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-7 11:05 AM 發表 查看引用來源

爆晒照打。。幾有勇士精神
其實我堅鐘意睇,但最怕睇兩個男人死纏係個角大半場,lock唔死對方又攬住,太基情.
玩巴柔我欣賞,但搏擊為主D就爽得多.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-7 11:08 AM 發表 查看引用來源

寶師妹,如果玩完嘆完係正,到時分享下~~
係喺resort入面嘅spa,喺個崖上面,間房對正沙灘,個海係望唔到盡頭嗰隻。開哂d窗望住好好feel,又有小小風吹下,按完浸嗰陣又有佢地d特色茶,水果同甜品,堅爽爆

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-7 11:18 AM 發表 查看引用來源
係喺resort入面嘅spa,喺個崖上面,間房對正沙灘,個海係望唔到盡頭嗰隻。開哂d窗望住好好feel,又有小小風吹下,按完浸嗰陣又有佢地d特色茶,水果同甜品,堅爽爆
超正喎,邊樹啊.
好舒服既一聽就係.
HAHA,有男女同房仲正喎:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-7 11:30 AM 發表 查看引用來源

超正喎,邊樹啊.
好舒服既一聽就係.
HAHA,有男女同房仲正喎:smile_30::smile_30:
我做親spa都揀同大爺同房架,廢時係lobby等來等去

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-7 11:30 AM 發表 查看引用來源

超正喎,邊樹啊.
好舒服既一聽就係.
峇里☺

可以男女同房呀,不過嗰次得自己一個

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-7 11:59 AM 發表 查看引用來源

峇里☺

可以男女同房呀,不過嗰次得自己一個
可以男女同房咁好呀:smile_40:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-7 10:53 發表 查看引用來源

好忙。。放假陪屋企啦。。搞出走自尋死路
放假餵飽自己個自家的,食到佢飽飽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆