上一頁下一頁
發新話題

問一下女仔幾耐一次想要~~~

收藏  |  訂閱
128  6.8k

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2014-1-7 08:41 AM 發表 查看引用來源

哦…原來係咁
嘟...................................

嘟咩啫? 我成日都鍚佢o架啦 人地不知幾靚女! 半個mix o黎o架!

鍚面咋 :smile_38: 咀都有, 不過唔係車輪!!!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-7 08:48 AM 發表 查看引用來源

嘟咩啫? 我成日都鍚佢o架啦 人地不知幾靚女! 半個mix o黎o架!

鍚面咋 :smile_38: 咀都有, 不過唔係車輪!!!!
貴妃老師,好久不見

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2014-1-7 09:23 AM 發表 查看引用來源

貴妃老師,好久不見

幾時做o左人老師?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-7 09:49 AM 發表 查看引用來源

幾時做o左人老師?
Sm指導師囉

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2014-1-7 10:06 AM 發表 查看引用來源

Sm指導師囉

你有無咁做先? :smile_45:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-7 10:15 AM 發表 查看引用來源

你有無咁做先? :smile_45:
大佬呀。都要有好對手先得架

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2014-1-7 10:49 AM 發表 查看引用來源

大佬呀。都要有好對手先得架

你唔係想守株待兔等人自動出現呀? 有無sp 先? 微量o既sm 玩唔玩? 只要有咁o既'慧根', 其他o野你應該自己調教囉!
搞o野同人生一樣, 好難有不勞而獲o既 :smile_34:
我當初都係只有少少好奇, 咁打得都係後天比人調出o黎!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-7 11:24 AM 發表 查看引用來源

你唔係想守株待兔等人自動出現呀? 有無sp 先? 微量o既sm 玩唔玩? 只要有咁o既'慧根', 其他o野你應該自己調教囉!
搞o野同人生一樣, 好難有不勞而獲o既 :smile_34:
我當初都係只有少少好奇, 咁打得都係後天比人調 ...
你講得好,等我都去調教下條女先。所以叫你老師真係無錯。學到野

引用:
原帖由 ~那朵花~ 於 30-12-2013 19:26 發表 查看引用來源
我係女仔,二十多歲,
想問下其他女仔大約幾耐想DIY一次...:smile_13:
半時一星期都會3-4次...
有時閒日無人在家,好想時仲試過一日6,7次,
係唔係好唔正常?我其他女性朋友都好似連DIY都冇,
所以想知其實係我有問題 ...
我一個星期有時都有2-3次, 年紀比你大
其實想要個時多D都唔係唔正常啦
所以take it easy啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆