上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  50.5k

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-1 11:50 AM 發表 查看引用來源

是, 有快一星期了. 來來去去. :smile_o06:
工幹順便大吃大喝

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 12:25 AM 發表 查看引用來源

其實茶走好好飲好滑好正,但實在係肥肥死了⋯
咖啡和奶茶走甜是可以的, 味道還不錯, 在日本一般飲 latte & cappuccino 都不加糖, 現自己都開始喜歡了不加糖的 latte & cappuccino.:smile_o13:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 12:27 AM 發表 查看引用來源

習慣全走
而家連drip coffee都走奶走糖
鬼叫無quota
其實你不用走奶, 現餐廳用的都是植脂奶. 很少用純牛奶了.

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-1 12:23 PM 發表 查看引用來源

其實你不用走奶, 現餐廳用的都是植脂奶. 很少用純牛奶了.
Drip coffee無奶仲好飲

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 12:19 PM 發表 查看引用來源

工幹順便大吃大喝
都是 sashimi, 和 sabu sabu, 居酒屋. 哈哈哈.
今次少飲了啤酒, 飲多了 Cold Saka 和燒酒.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 12:23 PM 發表 查看引用來源

Drip coffee無奶仲好飲
加奶會滑點點, 我是不能沒 coffee 的人.
早上不飲coffee, 一到中午便頭痛. 痛到要吃止痛藥. 哈哈哈哈

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-3-1 12:31 PM 發表 查看引用來源

加奶會滑點點, 我是不能沒 coffee 的人.
早上不飲coffee, 一到中午便頭痛. 痛到要吃止痛藥. 哈哈哈哈
咖啡因有鎮痛功效
我有頭痛,我通常會先飲一杯咖啡,可以止到痛唔洗止痛藥
我係街無啦啦要去撲咖啡,一係超眼訓一係好頭痛

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-1 12:36 PM 發表 查看引用來源

咖啡因有鎮痛功效
我有頭痛,我通常會先飲一杯咖啡,可以止到痛唔洗止痛藥
我係街無啦啦要去撲咖啡,一係超眼訓一係好頭痛
我是不飲咖啡便會頭痛, 百試百見放, 現出差時,包里一定會有幾包即沖咖啡.
咖啡是我每天不可欠缺的!

引用:
原帖由 degree06 於 2018-3-1 10:22 AM 發表 查看引用來源

jj師妹今日甜左未呀:smile_40:
超甜

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-1 09:29 AM 發表 查看引用來源
我咩都落糖,檸茶2tsp
不過宜家都可以完全唔洗落糖既,其實都係習慣啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆