上一頁下一頁
發新話題

男朋友同 "女朋友" --- 唔駛搞啦 ^^ 已更新!

收藏  |  訂閱
57  3.0k

男朋友同 "女朋友" --- 唔駛搞啦 ^^ 已更新!

對唔住呀咁多位, 我都覺得自己好長氣係咁講 :smile_13:
不過呢兩日真係幾唔開心... 有d 內疚 feel... 我真係唔知點做好 :')
有意見我非常歡迎, 無o既就當聽我訴吓苦... 可以嗎?

故事人物背景o係昨日個投票post 入面唔再打啦: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22841034

我地同住都未足兩個月o架, 不過之前感情都好好, 離開大學之後不時都有聯絡o既..
就係呢幾日, 同埋打後幾日, 我都要丟低佢一個人成晚, 個心硬係那住那住咁 :')
人地o係香港就得佢自己一個人, 我覺得自己好賤... 雖然佢個人好獨立, 完全無出過一粒聲, 仲叮我快d 出門口, 男友o係樓下等緊..
就係咁我先更加唔好意思囉!! 但另一邊, 男友出trip四人行, 四個都係男人, 公司訂o左酒店兩人一間房 (當然唔會係雙人床, 至少我希望唔係!)
兩個星期無女人, 飛機都無得佢打(同佢share房o既, 就係大老細, 更加無可能), 又係咁可憐..

更新: 尋晚臨訓, 條友仔打o黎話老細正話打比佢 "道歉" 個唔知乜鬼o野report o既材料有d 問題, 好多o野要重新執過, 好在算係發現得早
呢幾日恐怕會比想像中仲要忙, 我話咁咪好囉, 多個突發o既挑戰, 最後關頭比你有機會拯救佢, 下次升職加薪第一個實係你 :smile_46:
佢仲要怕放我飛機我會發爛渣 我話放你假都得, 放到你出完trip 都可以, 仲可以唔駛買手信,
不過你返o黎請晒我地全家(即係我同roomate)食鮑魚而且要係澳洲o既 :smile_47: 因為你做o野唔騷我, 我就會去騷擾佢,
間接都係因你而起所以你要賠償人地, 同埋人地思鄉  
佢居然話無問題! 宜家起碼唔駛丟低叉妹成個weekend 啦

不過都會balance 吓, 男友要飛前, 會搵個時間同佢再出出火等佢安心咁去

食飯行街睇戲嗰啲可以三人行架

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-8 06:01 AM 發表 查看引用來源
食飯行街睇戲嗰啲可以三人行架
果d 就成日有啦.. 之但係夜晚去陪男友過夜點叫人呢?
之前咪話我地有講大家性愛過程o既... 講自己性幻想, 同男人大戰我都可以o架啦,
不過佢show 埋支按摩棒比我睇... 我呆o左! 唔係怕醜, 係唔知講咩好!
我鍾意被喪插佢早已經知, 同佢講我唔玩呢d o野? 原因? 因為我有男人餵飽我? 言下之意佢無?
我講唔出囉...

,娘娘,講真,你會唔會"妃"人憂天左少少呀?

交义女果度,你係心理上定生理上同情緊佢?:smile_41:

失陪幾日o者,似乎無你諗得咁慘口卦?喂,你會唔會唔覺意老同鐘意左人呀?你講得佢咁正…

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 07:20 AM 發表 查看引用來源
,娘娘,講真,你會唔會"妃"人憂天左少少呀?

交义女果度,你係心理上定生理上同情緊佢?:smile_41:

失陪幾日o者,似乎無你諗得咁慘口卦?喂,你會唔會唔覺意老同鐘意左人呀?你講得佢咁正…
絕對係心理囉 !!!!!!!!!!! :smile_38:
我始終係prefer 大啫啫出力咁插我, 仲有比條強而有力o既臂彎渣住籐條狠狠地打我
身體接觸係有唔少o既, 不過係佢皮膚太滑, 摸上手好得意, 話埋你知, 坐梳化睇電視我會枕落佢對腳o架,
鍚咀咀都有, 不過係蜻蜓點水, 貪玩o既, 總之所有o野都同性慾無關啦
覺得慘唔係因為要失陪, 而係要失陪o既原因.. 睇o野要睇深入d :smile_54: 要返工, 見客, 開會而唔出現無問題, say 個goodbye 我就可以閃, 但去陪仔, 去搞o野而飛甩佢, 我好有罪惡感...
不過再諗深一層, "呢頭家"總有日會散, 我同佢都會結婚生仔有自己家庭, 唔會一世都孖公仔咁遊來遊去, 唔識講啦, 總之好唔安樂!!!

smfeel

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-1-8 08:37 AM 發表 查看引用來源
smfeel

吓?

異性同人性
都好矛盾

如果係我,我會平均分下。一係一人一晚or一人半晚

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-8 08:46 AM 發表 查看引用來源
異性同人性
都好矛盾

如果係我,我會平均分下。一係一人一晚or一人半晚
半晚好攰啫....
不過今朝都一早爬起身返屋企食早餐, 辛苦o左男友車出車入

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 07:59 AM 發表 查看引用來源

絕對係心理囉 !!!!!!!!!!! :smile_38:
我始終係prefer 大啫啫出力咁插我, 仲有比條強而有力o既臂彎渣住籐條狠狠地打我
身體接觸係有唔少o既, 不過係佢皮膚太滑, 摸上手好得意, 話埋你知,  ...
可能陪仔o既定義,對你黎講,性係priority﹖所以你會o甘諗,覺得自己為左D淫賤野犧牲朋友。

作為男人,為條女放兄弟飛機,係家常便飯。間中俾番D privacy大家仲好。你唔o係度,或者佢先可以玩下自己私藏o個支雙頭大根dildo,睇下groupie AV,可能仲高潮迭起。

內疚﹖不如你返黎醒件手信佢好過啦﹖

話時話你係澳洲讀大學﹖我係。對竹昇妹(西方氣質亞州外表)有濃厚情意結。杏眼、單眼皮, etc... 似鬼妹既mixed,即使修長+美腳,反而無乜feel。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆