上一頁下一頁
發新話題

尋找刺激(睇到ex同第二個搞野後篇)

收藏  |  訂閱
797  158.5k

估唔到C兄咁快又開新板...
我仲以為你潛左水...
原來O係度出左咁多正野:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-13 12:25 PM 發表 查看引用來源
阿丹其實唔太識健身既野,連BMI佢都未知係乜,之後我當然將我識既都教佢,另佢對呢方面不斷提升!佢成日叫我上去話佢知一啲器械運用同功效,我記得有次上去已經十一點幾,我做左佢教練用部訓練二頭肌既器械,我睇到阿 ...
師兄,高手,知道食得但唔食住,good

師兄真係高手 食個d成日咁高汁~

引用:
原帖由 loklok2d 於 2017-2-14 08:22 AM 發表 查看引用來源

師兄,高手,知道食得但唔食住,good
因為阿丹好唔同,係真係可以做老婆

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-14 09:03 AM 發表 查看引用來源

因為阿丹好唔同,係真係可以做老婆
上海妹,識講白話噶~?

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-14 10:27 AM 發表 查看引用來源

上海妹,識講白話噶~?
講得好差

之後阿丹又係被開發一樣,佢喺出面就比較中意話事好有上海妹既風範,但返到屋企就要做我隻貓,會主動幫我攞拖鞋同除鞋,成日僕喺我大肶,一齊沖涼中意服侍我!我亦開始中意綁住佢對眼同手,我試過教佢幻想因爲綁住對眼佢唔會知我下一刻想做乜,我重買左支棒同震蛋返嚟教佢玩,有一次我綁住佢對眼叫佢唔好出聲,之後帶左佢出後樓梯,當時佢係知我同佢出去但佢又驚又想試,因為我地係一梯兩伙所以少人行出後樓梯,我推佢出到去就從佢短褲邊插入去,佢比我插到好想叫但我㩒住佢個口,之後我將佢抱起硬插佢背脊就貼住牆,但我已經無手就鬆開佢條毛巾塞住佢把口,佢不停周圍望怕有人會行出嚟,因為佢都幾高我鋤左十幾下已經好攰,我決定抱佢返入屋,準備入屋就聽到叮一聲架𨋢到.....我地即刻縮返入去,等隔離屋入左去我地就即刻返入屋,之後我重特登喺門後面用狗仔式插阿丹,我係成支棍掹出嚟.....之後再成支棍衝返入去..... 每一下都要佢成支食!目的係要佢叫到隔離屋都聽到,由於阿丹個pat係比較細唔係好受得力,所以我呢幾下大好鋤到佢叫得好大聲,大聲到隔離真係出嚟睇咩事重拍我地門,我一於少理照啪阿丹,佢就㩒住自己個口我就越大力,隔離見冇人應就: 應該沒人吧!我當時不停插插到我膝頭都損晒,之後掹出嚟射晒喺阿丹塊野度!
過左一個月阿丹好返就返工,我亦忙返落香港做野,有次去接佢收工見到有條仔同佢行得好埋,我有問原來係新同事,好白淨瘦瘦地文弱書生型,我當然扮下野呷醋索下咩料啦!佢話當佢師弟這樣那樣但就成日一齊食飯,可能大家上海人好傾啦我就變左外人咁,有次佢地有個老細級請晒全公司一齊落d玩,阿丹話叫我喺屋企等佢,我邊有咁蠢呀一定落去睇下咩料啦!
一去到唔見喺房咪周圍搵囉,已經見到喺舞池跳緊,我當然哩埋睇下,見到攬住一齊跳阿丹背住佢,我已經火都嚟但又想睇落去!見阿丹好似飲左唔少已經迷迷地,跳跳下佢重拉左阿丹出門口,我當然跟住啦!佢地入左橫街好靜又有少少黑,我見佢攬住阿丹條腰咀落阿丹度,阿丹好似冇反抗由得佢咁但就唔係好企得穩!呢條契弟越嚟越過份揸緊佢個波,我睇到忽然好興奮又好嬲,之後佢直情伸身入阿丹條褲摷佢,阿丹就好似成pat爛泥咁任佢魚肉,佢摷左一陣同阿丹講左啲野就停手,之後就返左入去!我當然死跟住啦,入到去阿丹打比我佢聽到好嘈我咪話落嚟接佢!
佢之後叫我喺門口等,我問佢你好迷喎?佢答飲左好多!我問同你師弟飲?佢答佢都冇嚟!哼.....冇嚟?得!心照啦⋯⋯
其實我心知不妙,只係我個心係堅冧阿丹,我就扮忙有個幾兩個禮拜都冇返去,佢亦冇平時咁多電話打比我,有一晚同佢傾到八點零佢已經話好攰想瞓,我feel到有啲野就收線後即刻飛上去,上到喺樓下望上樓係閂左燈,咪靜靜雞入屋睇下係咪瞓左囉,之後聽到有呻吟聲!我就輕輕腳行去房門後面聽,聽到阿丹呻吟....呀⋯⋯呀⋯⋯呀⋯⋯

師兄個PO真係好正:smile_o12:

啊丹最後又係比人食左……

引用:
原帖由 iverkit 於 2017-2-14 02:16 PM 發表 查看引用來源
師兄個PO真係好正:smile_o12:
多謝捧場!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆