上一頁下一頁
發新話題

尋找刺激(睇到ex同第二個搞野後篇)

收藏  |  訂閱
797  158.5k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-2-10 01:36 PM 發表 查看引用來源

真的嘛?無真感情?
又唔係嘅!人始終係有感情,不過係唔想放咁多啫

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-10 05:50 PM 發表 查看引用來源

又唔係嘅!人始終係有感情,不過係唔想放咁多啫
咁祝你好運!

仲有無搵雯雯

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2017-2-11 09:27 PM 發表 查看引用來源
仲有無搵雯雯
之後打左兩次電話都改埋

喺夜場見到啲女既打扮就知佢落嚟做咩?有啲落嚟搵食,有啲落嚟Yo仔但唔收錢,有啲落嚟等仔Yo,有啲落嚟純跳舞跳完就走!我見到佢打扮就大概分到多數好少失手!呢晚我見到佢阿丹,佢一行出嚟好有台型,黑色長西褲高蹭涼鞋有少少SM feel !上身著皮褸,佢冇出舞池跳舞只係企梳化枱前跳,有幾條友去抄牌都失敗!我知呢件一定高難度!我等機會我借阿敏過橋,話我支燈請你地飲酒,佢話唔係幫佢攞枱,我就話當我請囉,佢好串話攞走我冇錢咩!當然我重有後著,我話我只係請你飲酒想你陪我出去跳下舞啫!佢話我唔係雞,我話邊有咁高質素嘅雞呀?之後我就一手拖佢出去,佢無反抗!出去我冇亂嚟完全冇掂到佢,點知就比狗圍佢,佢即西面對待,之後有條仔想攬佢佢即刻背住挨落我度,佢有成五尺七八著埋高蹭鞋差少少同我平頭,佢個pat不停un磨到我硬晒,加上佢噴既香水好香好吸引!佢好似知我硬左就面對住我跳,之後我拉左佢坐喺近舞池既高枱坐,我問佢一個?佢答成班fd,我問係咪單身?佢話唔知呢⋯⋯
我感覺到佢好特別所以我冇急,交換聯絡電話緊要,之後佢話走我話送佢,佢話唔洗我都冇再講!我知要等!
之後我有搵佢知道佢係會所做教練,健身教練!我話約佢食飯佢叫我接佢收工,我就早少少去睇下咩料!佢喺club house做原來都幾大下,佢係副總教練我入到去要會員先入得咪打比佢,佢出嚟我一望.....佢身材好fit 好靚,佢成頭汗出嚟話教緊堂!我入去就坐埋一邊等佢,唔怪得佢咁串啦呢度出入都係有錢佬多,阿丹係上海人皮膚白又高,鎖骨好靚,腰好幼腳又長真係不得了!我要溝到佢

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-11 10:43 PM 發表 查看引用來源
喺夜場見到啲女既打扮就知佢落嚟做咩?有啲落嚟搵食,有啲落嚟Yo仔但唔收錢,有啲落嚟等仔Yo,有啲落嚟純跳舞跳完就走!我見到佢打扮就大概分到多數好少失手!呢晚我見到佢阿丹,佢一行出嚟好有台型,黑色長西褲高蹭 ...
求教師兄點樣從打扮可以睇得出條女系落嚟做咩噶呢~?

師兄呢幾日出文慢左,,,支持

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-12 11:36 AM 發表 查看引用來源

求教師兄點樣從打扮可以睇得出條女系落嚟做咩噶呢~?
你睇佢著咩衫?對啲仔嘅反應?會揀啲咩仔先應機等等

引用:
原帖由 soonie 於 2017-2-12 07:44 PM 發表 查看引用來源
師兄呢幾日出文慢左,,,支持
見少人睇!唔及啲師姐(定師兄)post張可能係假相就收視高企!所以冇咩心機寫寫😭

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-12 09:50 PM 發表 查看引用來源

見少人睇!唔及啲師姐(定師兄)post張可能係假相就收視高企!所以冇咩心機寫寫😭
Um~~ 呢句應該話緊我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆