上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

引用:
原帖由 hklsr 於 2014-2-27 06:34 PM 發表 查看引用來源
就算事情敗露,相信他亦只有沒奈何,作者銀菊兄描述Marco這位江湖帥哥,能人所不能,呼風喚雨,對付他,根本是易如反掌,可以照辦煮碗,像對付看更一樣,找一位靚女引誘Raymond, 然後屈他強姦,要他身陷囹圄,事件就 ...
誠心感謝幾位讀者!
閣下肯定係其中一位。
俾左好多鼓勵同啓發。
希望繼續多交流!

真係無法無天!
竟然可以明目張膽把別人作品盜用!!

算啦! 想深一點, 花麝自然香, 就是你的作品有讀者, 才有人抄習!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-2-27 19:38 發表 查看引用來源

你係女性?你話點好?哈哈。
多謝捧場!

我都比你攪到意亂情迷了 都吾知點算好

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-2-27 19:40 發表 查看引用來源

有無好介紹?可以再搵人客串。
樓上位Winnie姐有無興趣?

多謝比面 但恐怕加左我入故事 , 就會慘不忍睹

引用:
原帖由 winniewpy 於 2014-2-28 01:23 PM 發表 查看引用來源

多謝比面 但恐怕加左我入故事 , 就會慘不忍睹
不能免強。
多d人參與,好玩d!

嗯,也是,加油。

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-2-28 09:02 AM 發表 查看引用來源
真係無法無天!
竟然可以明目張膽把別人作品盜用!!

銀兄,你大可以放心,支你既 讀書只會係銀兄原作先會閱讀,其它 A 貨不屑一看。

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-2-27 07:44 PM 發表 查看引用來源

黎緊幾集可能無咁多床上戲。
希望大家可以接受!

我就係欣賞銀兄作品不是單一味描寫性,如果故事全部都係講性講床上反而太套俗了。

一編好啲情色故事,一定要加上人物內心感情才受吸引!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-3-1 12:19 AM 發表 查看引用來源

不能免強。
多d人參與,好玩d!

銀兄,你就開條線比 Winnie 師妹,就寫師妹係 Marco 既初戀情人,因某些原因分開,但係 Marco 內心還念念不忘這位初戀情人。相隔數年在一個生意場合上再相遇,然後發展成為  Marco ,Raymond ,啊綺,師妹,四個錯綜複雜既感情關係……

哈哈!好老土既橋段,我都係豬up 下,銀兄,師妹請勿見怪!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆