上一頁下一頁
發新話題

破處真係好難 #1,3,9,14,22,48,87,92, 破處?#95,

收藏  |  訂閱
108  29.8k

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-20 09:22 AM 發表 查看引用來源

我都好鐘意哩種style, 兩個互吸先刺激先enjoy 架嘛

可惜第一個同最後一個gf 都唔鐘意咁。。。記起之前有d 真係會吸番,成個感覺都會唔同晒
哈,你兩隻佬想互咀嗎~

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-20 09:23 AM 發表 查看引用來源

唔知有無機會再被人吸呢😭😭😭
你有冇咁恨呃~

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 05:09 PM 發表 查看引用來源

哈,你兩隻佬想互咀嗎~
我想同你咀多d

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-2-20 06:10 PM 發表 查看引用來源

我想同你咀多d
邊個同你咀,唔知醜

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 10:42 PM 發表 查看引用來源

邊個同你咀,唔知醜
男人係咁厚面皮架啦😂

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 05:08 PM 發表 查看引用來源

冇錯,我唔介意做第三者,但唔好唔理我走左去,我會好傷心。

跟他的古仔,最初頭都只係dicuzz傾計,之後因為讀緊大專,個年有auditing呢科,他說可以請教他,就交換左msn,再過多兩個零月他藉詞生日,先第一次 ...
ctze 依家係專業人士?
咁ctze 依家有無拍拖呀? 我之前同人都會講得清楚, 唔想欺騙人地感情
最緊要大家開心滿足.
同傷心男係咪一齊左幾次就突然消失左

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 05:09 PM 發表 查看引用來源

哈,你兩隻佬想互咀嗎~
咁ctze 有無試過兩個女仔互kiss 先:smile_30:如果有,兩個男仔有咩出奇:smile_30:

自從試過摷慶女仔, 我都好想再引人入勝:smile_34:幾enjoy前戲, 可以挑起人的原始性格
平時睇youtube / 戲D 人成日好易就識到女仔
但唔係好多女仔落去LKF 都想同男仔有身體接觸, 去到俾你同佢咁親近就更加難啦:smile_39:可能得2-3成收陌生人
好彩落左去7-8次都識過兩個女仔可以咁做:smile_30:但有一個前戲做左半個鐘, 按摩小穴都幾個字,主動問我:去邊?
我答左一句: 同個frd番屋企:smile_30:
另一次送到個女仔搭MK 車上小巴捉住我叫我送佢走, 我又:smile_44:
當時都係因為一個原因, 想留番第一次俾我最重要的人
但另一方面, 最重要的人永遠都唔肯, 結果係好frustrated, 一到夜晚就好需要自己解決:smile_39::'):smile_o03:

直至有一次...
個女仔米6高(E), 個頭岩岩掂到我下巴, 著住件deep V 藍色裙
一開始yo 條女, 佢望一望就已經壓晒落來, 有D 女仔係預左同男仔跳舞,有D 一見男仔就會彈開, 佢係前者
好快就已經french kiss 緊, 但個女仔好鐘意出盡力吸我條利, 我遇過吸得最實的女仔
好似真係想食左我咁(諗起某位ctze)
係哩個時候佢D frd 竟然拎出偉大的蘋果留低罪證影左我5,6張相都有, 仲有flash night:smile_o04::smile_o16:
如果俾GF / 其他人up 左上FB 點算:smile_27:
跟住我發生左french kiss 最慘痛的經歷, 有一下俾人扯斷脷筋的感覺真係好痛, 我一野推開左個女仔:smile_43:
但佢竟然跟住我,攬住我,最尾我係佢耳邊講:好痛呀
B: 咁你會永遠都記得我
我: 唔準再咁大力
同時我繼續駛出九陰白骨爪開始玩弄佢對吸手波(偷偷地離開佢班frd)
就係哩個時候佢係第一個主動R 我條小巨龍的女人...
B: 佢做咩硬晒
我... 只可以用行動回應, 一隻手繼續吸波, 另一隻手開始掃豆豆
佢已經係我耳邊係咁呻吟
玩到咁上下諗住走時, 原來佢D 朋友已經走晒:smile_43:

諗住各自各走啦,但佢竟然話屋企人會鬧佢飲酒唔番得...所以我地係去搵地方開房...
最好笑係我出去只會帶八達通同$100, 因為我唔會爆房, 結果我地去左MK 開房, 錢都係女仔出:smile_44::smile_44::smile_40:

上到房, 一開始大家french kiss 下, 我都慢慢開始玩弄雙乳, 就係哩個時候佢個frd 竟然打來問佢做咩
E 好直接咁答我地去左開房:smile_14:乜依家D 女仔原來咁open 架:smile_27::smile_27::smile_27:
果時我諗起左AV 最鐘意的情節, 一路係咁搓單乳, 一隻手開始係佢小穴附近遊走, 間唔中掃下又間唔中揉下小穴, 感覺到佢呼吸加快, 條底底又開始衫, 但又唔可以表現出來:smile_40:唔知隔離個frd 知唔知咩事呢
最尾佢急急腳傾完個電話, 話只可以做我GF 先可以有sex所以要傾計傾天光
其實我開房前諗左好耐點可以剩開房, 一聽到唔可以有sex 真係好開心
傾左陣,我又好累, 就訓著左:smile_35:B一定

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 05:10 PM 發表 查看引用來源

你有冇咁恨呃~
戒左蒲就已經無左哩d 機會

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-2-20 10:45 PM 發表 查看引用來源

男人係咁厚面皮架啦😂
老闆唔好搞我~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆