上一頁下一頁
發新話題

男士請入!如果你地知道另一半同一個女仔有過「親密接觸」,你地點睇?(故事已加)

收藏  |  訂閱
56  2.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 13:10 發表 查看引用來源

想要咩答案, 我真係無諗過喎.....
如果佢話佢都唔知, 飲大o左, 失控, 我諗我可以當無事,
如果佢話係生理需要... 甚至仲想再o黎, 我願唔願意? 我覺得唔一定無可能囉 :smile_13:
不過我會約法三章, 呢個係我同 ...
點解一定要有個答案?如果你講的情況係真,佢可能提都唔想提,又可能醉到斷片。有d野叫心知肚明,唔係樣樣都要有個答案先叫做好。你唔提,她不說就已經係你地之間的秘密,要講出面再咩約法三章,冇禮貌的講句真係多舊魚。

飲大左同生理,如果佢係純or唔想你知,邊個都會答你係醉左,醉左呢個答案幾好!有需要不如買青瓜,何必要破壞形象?

講到尾我都係唔讚同你bring up傾。但你要問,我只希望唔影響感情。 ATB

男仔唔係好like呢d加咩?

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-13 04:03 PM 發表 查看引用來源

點解一定要有個答案?如果你講的情況係真,佢可能提都唔想提,又可能醉到斷片。有d野叫心知肚明,唔係樣樣都要有個答案先叫做好。你唔提,她不說就已經係你地之間的秘密,要講出面再咩約法三章,冇禮貌的講句真係多舊魚。
嗯... 呢句幾o岩...
唔係一定要有答案呀... 或者話唔係淨係呢件事... 我由細到大都係咁,  
有d o野我諗住做但做唔到會成身唔安樂 :smile_13:  
但係都好同意你地講法, 有時候要放棄就係要放棄...

算啦我決定啦.. 佢唔提o既話我都唔會提!
正如你話, 人地唔講, 即係秘密囉 :smile_40:

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-13 04:02 PM 發表 查看引用來源
俾我,如果個女仔好似你描述個鬼妹o甘正,絕對唔會介意,反而會覺得“咦,咁得意﹖”

咸濕咁諗,會覺得好sexy。即使完全rule out 3P既可能性。

心理上,少少呷醋啦,畢竟條女對自己不忠。:smile_22:
老實講啦, 咁人地真係幾正o架! 未必係你地覺得超索果種..
但我覺得算係有樣有身材, 有少少楚楚可憐feel, 見到想攬佢果隻囉 :smile_30:  
不過與其話索, 我又覺得應該叫氣質
p.s. 我係好少讚女人o既

我愈o黎愈變態 :smile_39:  

不過又話時話, 呢兩樣o野你地點分 :smile_41:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 08:16 PM 發表 查看引用來源

老實講啦, 咁人地真係幾正o架! 未必係你地覺得超索果種..
但我覺得算係有樣有身材, 有少少楚楚可憐feel, 見到想攬佢果隻囉 :smile_30:  
不過與其話索, 我又覺得應該叫氣質
p.s. 我係好少讚女人o既

我 ...
索=性感 -->聯想起性
氣質 -->聯想起愛

對我黎講係咁

講返我作為男仔既諗法啦,
如果我知道我女朋友同個女既上床, 我都會唔開心, 會惱, 不過應該未至於會分手, 始終都會覺得佢係女仔, 點都唔會有性器官抽插既情況, 但我諗我都會好唔開心, 同埋會覺得係背叛, 因為點講都好, 你都係同男友以外既人身上得到快感, 無論對方係男/女/變性人......不過會比較起同男既出軌易接受同原諒, 不過知道左後, 我諗你男友會比較難再當冇野咁三人行, 同埋都會唔放心你同佢住, 點講都係, 你覺得鬼妹唔係LES, 但有冇機會係Bi呢?當然, 我覺得你地咁做, 好大原因係因為貪玩想諗下啦, 不過咁, 如果你真係覺得屈住唔講好對唔住男友或者會好唔安心, 我覺得你都可以講, 要求原諒, 要好似真係同男人上左床咁種既方式, 同埋唔駛講得太Detail又高潮又口交

你講得冇錯, 我諗我睇到兩個靚女互摸互鍚同埋做你講嗰啲野會好Turn, 不過我唔希望睇我女友同其他女友做, 如果要我女友做, 我一定要係參與既其中一個, 即係3P

覺得無乜野
可能個鬼妹fd都想食你
既然你覺得對你男友唔住
比你男友同佢搞番次:smile_15:  公平d

索 = 外表,physical野。
氣質 = 性格 + 行為 + 品味 + feel。

我傾向鐘意ABC氣質的亞洲妹。如台灣歌手袁詠琳。是我眼中的索女。

有D女可以好索但完全零氣質。佬亦然。個人淺見。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-14 12:11 AM 發表 查看引用來源
講返我作為男仔既諗法啦,
如果我知道我女朋友同個女既上床, 我都會唔開心, 會惱, 不過應該未至於會分手, 始終都會覺得佢係女仔, 點都唔會有性器官抽插既情況, 但我諗我都會好唔開心, 同埋會覺得係背叛, 因為點講都 ...
les 肯定唔會啦
我唔敢認專家, 不過個衰妹示範點坐o係男友支大根上面扭腰, 點樣腳交,
唔係同男人經驗豐富o既話肯定扮唔足, 呢樣我賭咩都得! :smile_34:
bi-sexual 呢, 我比佢更似囉 :smile_39: 開口埋口都要強姦人, 佢話都可以, 不過等我有o左p.h.d. (pretty huge dick) 再搵佢 :smile_45:

之但係... 睇o左咁多你地d 回覆, 我真係有一剎那諗過自己會唔會真係 bi 喎
估唔到, 第一次偷食... 竟然係同個女人 :smile_13:

唔須要同男友講,自己開心完算啦!鬼妹方面,亦無須特別提,除非你想再搞!趁後生,咩都試下係應該嘅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆