上一頁下一頁
發新話題

男朋友同 "女朋友" --- 唔駛搞啦 ^^ 已更新!

收藏  |  訂閱
57  3.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 08:42 PM 發表 查看引用來源

通常混血妹確係有波有腳,身形修長。而且識浪漫,例如,平時正正經經,會失驚無神做brazilian wax把妹妹弄到光脫脫比你當獎勵。又或者刻個tattoo有兩個人initals,我鐘意呢D情趣野law。

哈,我都 ...
MFF? 個M唔好話我知係我男友!有我呢個m女自動送上門咁滯,佢執到啦!仲咁益佢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 08:48 PM 發表 查看引用來源

MFF? 個M唔好話我知係我男友!有我呢個m女自動送上門咁滯,佢執到啦!仲咁益佢?

haha, I just had an orgasm, 我諗唔到你會比到咩反應...

引用:
原帖由 Superppig 於 2014-1-8 08:47 PM 發表 查看引用來源

冇人係度玩應該仲癲~你係度咪睇佢玩~哈
你心理上諗要陪你同屋朋友~但你又知人地心點諗~
每個人都有自己空間~
意外嚟㗎咋!我又唔係衝入人地房。。自己都喺廳搵緊,大聲嗌問佢,佢過一陣自己行出嚟嘅
不過玩打交時會揸佢胸 XD 未同佢住之前覺得男人淨係要大波女好膚淺,宜家明白點解啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 08:57 PM 發表 查看引用來源

意外嚟㗎咋!我又唔係衝入人地房。。自己都喺廳搵緊,大聲嗌問佢,佢過一陣自己行出嚟嘅
不過玩打交時會揸佢胸 XD 未同佢住之前覺得男人淨係要大波女好膚淺,宜家明白點解 ...
大唔大波女好見仁見智~我覺得腳會吸引我多D~哈

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-8 08:51 PM 發表 查看引用來源

haha, I just had an orgasm, 我諗唔到你會比到咩反應...
苦笑咗一嘢囉。。不過未噴飯㗎!佢唔係第一次咁直接!再早一兩日前先想教我foot job 幫男人完事@@

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 09:02 PM 發表 查看引用來源

苦笑咗一嘢囉。。不過未噴飯㗎!佢唔係第一次咁直接!再早一兩日前先想教我foot job 幫男人完事@@

或者你問下佢有冇試過潮吹, 知唔知點先得, 叫佢教你同你男朋友

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-8 09:35 PM 發表 查看引用來源

或者你問下佢有冇試過潮吹, 知唔知點先得, 叫佢教你同你男朋友
傻啦,footjob個D,只係密友間分享閨房樂。無謂諗歪左。

好多年前,有個鬼仔朋友,波友黎,高大金髮,澳式footballer體形,樣似Jon Bon Jovi。見我係處但又有需要,提議我同佢女友(白淨泰國妹,幾cute下)一齊玩(3P)。個陣我戇居接受唔到,但唔識表達,大好友誼就係o甘先。最近FB返佢,原來同個泰國妹結左婚。係Singapore某信貸機構做CIO(!!!)。30歲出頭,同輩中,超勁。

引用:
原帖由 Superppig 於 2014-1-8 08:11 PM 發表 查看引用來源
你都話你地成日3人行,平時係屋企又見面~
我唔覺陪男友或者過夜有咩問題~
始終朋友就係朋友~咁第時佢結左婚,咪一樣俾時間老公~又或者唔返香港~
做人已綞有好多無謂出現~值唔值得去煩呢~
每樣野都有唔同角度睇~你就 ...
你估我無諗過咩... 一諗親個心又係那住那住 :smile_13:
如果人地真係返澳洲結婚生仔, 有可能係永別o架啦... 開頭都仲會網上chat 吓, 時間長o左距離愈來愈遠,
整整吓就唔會再搵對方.. 可能你地覺得無咩o野...
拍拖有男人鍚, 邊個女人唔想? 不過我心目中朋友特別係姊妹, 永遠排第一囉!
交叉都鍾意香港o架, 所以畢o左業仲心思思留低做o野, 佢講笑咁講, 除非同男友 something big happen, 否則最多兩年左右都要返去 :smile_13:
不過就久唔久試探我, 要唔要跟佢去, 條友仲要偷偷地send 我d 料比佢老豆 (佢話咋, 我未同人老豆講過o野) 話我如果要o係果邊搵份工應該應付得來 :smile_44: 不過我未敢諗住 :smile_27:

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 11:25 PM 發表 查看引用來源

傻啦,footjob個D,只係密友間分享閨房樂。無謂諗歪左。

好多年前,有個鬼仔朋友,波友黎,高大金髮,澳式footballer體形,樣似Jon Bon Jovi。見我係處但又有需要,提議我同佢女友(白淨泰國妹,幾cute下)一齊 ...
我先無諗歪!! :smile_38: 都係教我服侍男人啫, 又唔係同女人搞...
不過我最近先知, 好多呢d 疑似花招 :smile_30: 對佢地o黎講係必須o既, 起碼對佢o黎講係...
d 鬼仔尤其是有番咁上下fit 果d, 戰鬥力都幾驚人, 同埋都幾長, 特別係佢個case, 連續幾日一日幾次真係high 得幾辛苦,
可能純種鬼妹會好enjoy, 不過佢只算係半個 :smile_30: 後段好多時都要手口/腳, 或者插到一半手口/腳, 比自己休息一陣再插番

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-8 07:53 PM 發表 查看引用來源

好複雜嘅關係.....
咁叫你男朋友上去陪你咪得囉:smile_30:
呢樣正正係我想避免o既! o黎食個飯當然無問題, 不過過夜o既話隔牆有耳嘛!
過得夜多數會做愛做o既事, 我本身無問題, 不過我地o係隔離房翻雲覆雨, 佢一個人o係另一邊會好left out
咁o既o野我做唔出!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆