上一頁下一頁
發新話題

尋找刺激(睇到ex同第二個搞野後篇)

收藏  |  訂閱
797  158.7k

師兄,加油

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-3-23 07:01 AM 發表 查看引用來源
青青第一次失望之後,我教佢享受誘惑別人既感覺,例如真空出街唔著底褲等等,初時佢都幾驚成日望自己有冇走光又怕濕左會比人知,有次落d我叫佢唔好帶bra同唔著底底著左條牛仔裙,本身青青係冇咩波路既所以唔算好突出 ...
師兄咪吊癮,快啲繼續啊!

當時青青已經好high好享受,之後條仔叫左青青埋枱坐重筆左一野比佢,青青一下到盡之後就更活躍,我就挨住佢地張梳化枱跳舞,條仔都有留意我成日望住佢,可能佢以為我係公安啦,見到青青想起身但對腳軟又撻返低,條仔就放隻手響青青對腳度,好明顯係比青青對腳吸引住,青青個頭已經挨左落佢膊頭,條友繼續啜青青耳珠,對手就好似摷緊青青下面,我睇唔清楚唯有諗計啦,佢啱地張枱枱有兩條女返黎,我就白撞同佢地搭訕想坐底,當然兩件都麻麻地所以即刻埋到位,我扮晒好嗨趴坐左佢地對面,見到條友隻手已經有動作,佢用件褸遮住青青下身方便佢摷野,青青當時已經僕左落佢心口!摷到青青對腳分開左重震震地,之後條友掹掹返隻手出黎重要攞紙巾抹手!好彩青青條牛仔裙深色否則肯定過晒底!條友肯定頂到上鼻啦,佢同青青講左幾句見青青主動啜佢條頸,呢刻真係睇到我眼火爆呀⋯⋯同我坐呢兩條女個樣就麻麻,不過都要救下火先啦!我捉左件著得少d既坐上我大肶肶搖,佢著件鬆身裇衫長頭髮,索下佢d頭髮都好香加上著左熱褲都摸得下,我問佢野特登細聲少少佢聽唔到就伸隻耳埋黎,我借d以含住佢耳珠,佢即刻冇反抗任我魚肉!我用脷脷new佢耳窿佢響我耳邊叫,我就望住青青服侍條仔,我忍唔住脷瀨條女心口再用手解開佢胸口既鈕,條女個心口噴左香水好香但有少少咸,我不停瀨佢波罅佢十分high!我見到青青用手摸條友下面不停上下上下,條友好似著運動褲!我捉住條女隻手摸下我支棍,佢話好硬呀⋯⋯佢重問: 你好耐冇搞野呀?我答: 係呀!單身左好耐....佢即刻咀埋我度,我心諗搵你救火咋,唔好咁好嘛?之後佢重問我幾時走?你好似想食左我咁喎?我話玩多陣先啦⋯⋯跟住佢重補飛!嘩.....重要派比對面兩個,重問我要唔要?我話我唔要啱,食左性能力下降架!佢即刻摸我塊面: 以.....
條仔叫青青瞓響梳化個頭枕落佢大肶肶,佢隻手就放青青心口位置,我見青青隻手摸緊條仔心口,之後重旁若無人咁啜條仔粒的,見到呢刻我周圍望已經見到起碼兩三條友望住我地咁淫亂既行為,青青對腳太突出所以好快就要坐返起身比人坐,之後條友又拖青青去第二度,我一定跟住行啦⋯⋯

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-3-23 10:54 AM 發表 查看引用來源
當時青青已經好high好享受,之後條仔叫左青青埋枱坐重筆左一野比佢,青青一下到盡之後就更活躍,我就挨住佢地張梳化枱跳舞,條仔都有留意我成日望住佢,可能佢以為我係公安啦,見到青青想起身但對腳軟又撻返低,條仔 ...
支持支持,等緊下文~!!!

辛苦曬師兄,忙住都重出文!thx!

引用:
原帖由 tangyh 於 2017-3-23 03:02 PM 發表 查看引用來源
辛苦曬師兄,忙住都重出文!thx!
Thx

撐返去第一板,等多d師兄師姐睇到

頭象係青青???

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-3-24 01:37 AM 發表 查看引用來源
頭象係青青???
可能係阿冰

憑直覺這頭像係青青,因為身形修長,面相好好有自信心,我只係估下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆