上一頁下一頁
發新話題

破處真係好難 #1,3,9,14,22,48,87,92, 破處?#95,

收藏  |  訂閱
108  29.8k

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-19 04:10 PM 發表 查看引用來源

ctze 當然發展到咩狀態呢?
你想要的係咪類似secret lover 既感覺?
我唔係想搵SP,但好多男人怕上身,怕沉船,當然,你有女朋友/太太,我都唔會影響你地既關係,但男人點會信

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-5 04:55 AM 發表 查看引用來源

我唔叻接吻的,俾人話過叫我細力d唔好咁激烈
個陣同ex拍拖佢仲猴擒過我,次次都吸番我轉頭

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-2-19 05:33 PM 發表 查看引用來源

我就係咁既style

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-19 06:48 PM 發表 查看引用來源

我就係咁既style
但我enjoy喎

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-19 05:22 PM 發表 查看引用來源

我唔係想搵SP,但好多男人怕上身,怕沉船,當然,你有女朋友/太太,我都唔會影響你地既關係,但男人點會信
咁ctze 其實想要咩呢?一個錫你而你又有好感既人?當時同個ching 係咩關係開始呢?
同埋唔介意個男仔係咪有女朋友同結左婚?

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-2-19 05:33 PM 發表 查看引用來源

我都好鐘意哩種style, 兩個互吸先刺激先enjoy 架嘛

可惜第一個同最後一個gf 都唔鐘意咁。。。記起之前有d 真係會吸番,成個感覺都會唔同晒

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-19 06:48 PM 發表 查看引用來源

我就係咁既style
唔知有無機會再被人吸呢😭😭😭

哈哈,畢完業仲係處都好難得 :smile_o01:

引用:
原帖由 ki225 於 2018-2-20 11:27 AM 發表 查看引用來源
哈哈,畢完業仲係處都好難得 :smile_o01:
cmui 都係讀U 果時破?

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-20 09:20 AM 發表 查看引用來源

咁ctze 其實想要咩呢?一個錫你而你又有好感既人?當時同個ching 係咩關係開始呢?
同埋唔介意個男仔係咪有女朋友同結左婚?
冇錯,我唔介意做第三者,但唔好唔理我走左去,我會好傷心。

跟他的古仔,最初頭都只係dicuzz傾計,之後因為讀緊大專,個年有auditing呢科,他說可以請教他,就交換左msn,再過多兩個零月他藉詞生日,先第一次見面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆