上一頁下一頁
發新話題

男士請入!如果你地知道另一半同一個女仔有過「親密接觸」,你地點睇?(故事已加)

收藏  |  訂閱
56  2.2k

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-13 12:54 PM 發表 查看引用來源

分散你注意力!  

其實你問左,你想有個咩答案?而有咩答案係會令你唔開心?
想要咩答案, 我真係無諗過喎.....
如果佢話佢都唔知, 飲大o左, 失控, 我諗我可以當無事,
如果佢話係生理需要... 甚至仲想再o黎, 我願唔願意? 我覺得唔一定無可能囉 :smile_13:
不過我會約法三章, 呢個係我同佢之間o既秘密!
3p... 咁咸濕o既我無話一口拒絕o既 :smile_47: 但係一係要佢本人先提出然後我叫我男友,
一係就如果我同我男友散o左, 我同佢一齊搵男人,
唔計前幾日呢單o野, 佢o係我心目中仲係純過蒸餾水o架, 我唔會比狗公搞佢, 除非佢說服到我佢真係餓得咁淒涼啦 :smile_34:

有咩答案會令我唔開心, 我諗唔到 :smile_44:

嗰個女仔點對另一半
我就點對返嗰個女仔:smile_30:

回覆 32# 的帖子

即係乜 :smile_41:  替天行道? :smile_45:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 01:33 PM 發表 查看引用來源
即係乜 :smile_41:  替天行道? :smile_45:
冇替天行道咁偉大
純粹報復下啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 01:33 PM 發表 查看引用來源
邊有替天行道咁偉大
約粹報下復啫:smile_30:

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-13 01:41 PM 發表 查看引用來源

冇替天行道咁偉大
純粹報復下啫
男女都係咁諗, 呢個世界就太平好多啦
不過咁: 如果我背住你同人多P, 一晚高潮o左十七次第二日返o黎認錯, 你係咪又再比多十七次我先

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 01:45 PM 發表 查看引用來源

男女都係咁諗, 呢個世界就太平好多啦
不過咁: 如果我背住你同人多P, 一晚高潮o左十七次第二日返o黎認錯, 你係咪又再比多十七次我先
我諗你誤會咗
我係想話如果你個女仔FRIEND摸你個胸
我會去摸返你個女仔FRIEND個胸:smile_30:

老實講, 我寧願自己女朋友同個女既搞, 都好過同其他男人搞....

我會唔開心,因為我冇份玩。

俾我,如果個女仔好似你描述個鬼妹o甘正,絕對唔會介意,反而會覺得“咦,咁得意﹖”

咸濕咁諗,會覺得好sexy。即使完全rule out 3P既可能性。

心理上,少少呷醋啦,畢竟條女對自己不忠。:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆