上一頁下一頁
發新話題

破處真係好難 #1,3,9,14,22,48,87,92, 破處?#95,

收藏  |  訂閱
108  29.8k

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-5 08:02 AM 發表 查看引用來源
我就最鍾意女人同我kiss時激烈D,大力D,肉緊D!咁樣先似係kiss!
最緊要有feel 又唔一定要係咁用力食左人條利
一開波soft D 慢慢入到戲肉先肉緊D
最緊要大家攬到實一實

係LKF 慾罷不能, 就地正法
去得多LKF, 慢慢明白當中真理
試過人地好happy 時偷偷地摷, 一摸真係已經濕晒, 唔知點解唔驚俾人打:smile_o13:而果次係我第一次真真正正接觸到濕潤左既西
帶有絲絲暖氣

哩件事就係發生係lala 入面, 新一輩可能已經唔識, 依家已經變左level:smile_o11:
有左幾次係LKF 攬女, yo 女,kiss 女的經歷, 要識女仔最緊要就係勇敢D, 就算當場俾女仔拒絕最多都係推一推開你, 唔會當眾落你面, 所以遇到有心的就好去馬, 唔係睇住人地開心,自己企係度就唔好啦

開場就唔講啦, 係一大班人夾份開左張台飲左幾杯就出pool 自己搵食
終於遇到個米6高的女仔:smile_47:但係肥的, 可能重過我:smile_o05:
一開頭都好正經咁互相磨下大家, 咁我都好易就俾佢磨起左, 仲更俾佢feel 到條小巨龍已經甦醒
慢慢佢捱左落來, 我係佢耳邊輕輕吹左啖氣等佢可以捱晒落來
突然聞到一種秘密的香水, 我竟然係佢件One piece 上面伸左隻手入去揸佢 (之後問番原來有38D, 因為本身都肥底)
當時,我係第一次揸到C 級以上, 單手揸唔晒的感覺實在太正啦而且係有彈性, 未dur
忍唔住將佢轉半圈向住我, 今次係one piece 下面向上揸對車頭燈(無錯, 佢係走緊光, 因為佢對手一直都盡量禁番低條裙):smile_35:
honestly, 係lkf 應該都見慣人當場摷 (我試過有對男女french kiss 緊, 放左隻手指入去幫個女仔, 仲要係好濕, 個女仔又無推開我,幾想係後面後入, 最尾都有壓住個女仔磨左幾下)
間唔中揸, 又圍住lin 頭打圈同彈下佢, 8 已經係我耳邊呻吟, 好彩附近有強勁的music, 無人聽到
就係哩個時候, 我好掙扎要唔要摷佢, 因為之前最多都係揸下女仔, 未試過摷, 最鐘意就係:smile_o09:
可能佢都好想要, 竟然主動用下面磨我小巨龍
我一放隻手擺近小西, 竟然已經feel 到一股濕氣...
最後我都係隔住底底幫佢完事, 一齊搭小巴走

係小巴車程其實一直都有玩弄對車頭燈, 因為真係好大.當然隔離D 乘客就係度睇好戲, 好彩果時無咁多smart phone 姐
係MK 落左車仲當街壓住佢kiss 同揸,想就地正法咁
最後送左佢去搭小巴番屯門就算

點解我唔去ons?
個女未令我有衝動, 不過當時都想有D 突破, 所以enjoy 當下就算

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-8 03:02 AM 發表 查看引用來源

ctze 做主動食左個男仔? 試過幾多個partner先:smile_o10:
唔知邊個食邊個啦,呢個係我最後既一位男人,係discuss識的,只怪自己沉左船,佢避左我,已經冇聯絡了

你好忍得下喎,處男

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-14 12:16 AM 發表 查看引用來源

唔知邊個食邊個啦,呢個係我最後既一位男人,係discuss識的,只怪自己沉左船,佢避左我,已經冇聯絡了
最緊要大家都想要而由滿足到大家
我都係discuss 識過, 大家都深知唔係對方杯茶
而我亦都識過對我有好感而沉左船, 為左唔想錯落去, 我都係選擇離開

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2018-2-14 01:36 AM 發表 查看引用來源
你好忍得下喎,處男
可能係我未遇到一個真心想付出既女人呢
依家見到我唔擔保仲可以做得出

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-15 03:08 AM 發表 查看引用來源

最緊要大家都想要而由滿足到大家
我都係discuss 識過, 大家都深知唔係對方杯茶
而我亦都識過對我有好感而沉左船, 為左唔想錯落去, 我都係選擇離開
其實沉左船點解要離開,如果你當對方係情人知己唔得既咩?諗返起,我個心好痛。。

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-16 08:43 AM 發表 查看引用來源

其實沉左船點解要離開,如果你當對方係情人知己唔得既咩?諗返起,我個心好痛。。
如果真係鐘意對方, 認定對方係男女朋友就當然無問題
但好多時開始係玩玩下, 好難會將對方諗成認真, 一開始心態唔諗

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-19 03:28 AM 發表 查看引用來源

如果真係鐘意對方, 認定對方係男女朋友就當然無問題
但好多時開始係玩玩下, 好難會將對方諗成認真, 一開始心態唔諗
冇人叫你男女朋友稱呼對方播,呢度都好多情人知己10幾年添啦

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-19 12:22 PM 發表 查看引用來源

冇人叫你男女朋友稱呼對方播,呢度都好多情人知己10幾年添啦
ctze 當然發展到咩狀態呢?
你想要的係咪類似secret lover 既感覺?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆