上一頁下一頁
發新話題

男士請入!如果你地知道另一半同一個女仔有過「親密接觸」,你地點睇?(故事已加)

收藏  |  訂閱
56  2.2k

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-13 12:18 PM 發表 查看引用來源

我的建議:

男友 唔好提,就算佢講,都要同A求証左先好認。萬一男友開玩笑講下你又認左就…
A 唔專登提,mood到先帶過下就好。
咁即係又要安排多次, 整定支好o野, 摺埋o係屋企同人碰碰杯~~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 12:24 發表 查看引用來源

咁即係又要安排多次, 整定支好o野, 摺埋o係屋企同人碰碰杯~~
你表露左你好想問清楚A的意願

老實講, 我覺得條女 dry 得滯, 玩下啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 12:22 PM 發表 查看引用來源

如果耐唔耐一次半次呢?
(講o下咋!!!)
:smile_27:  如果只係女生, 我會OK既, 不過唔好同男人, 俾我知實:smile_22:

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-13 12:26 PM 發表 查看引用來源

你表露左你好想問清楚A的意願
:smile_13:
我個人咩都可以忍.... 唯有係想知答案但係知唔到我會勁唔安樂囉
不過你地講得好o岩, 我唔會失驚無神食食o下飯問呢d o野o既, 放心 :smile_34:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 12:30 發表 查看引用來源

:smile_13:
我個人咩都可以忍.... 唯有係想知答案但係知唔到我會勁唔安樂囉
不過你地講得好o岩, 我唔會失驚無神食食o下飯問呢d o野o既, 放心 :smile_34:
我的另一個建議:5好你主動問。你5安樂咪當練下EQ囉。

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-13 12:36 PM 發表 查看引用來源

我的另一個建議:5好你主動問。你5安樂咪當練下EQ囉。
谷埋谷埋難保下次可能真係我強姦佢呢 :smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 12:49 發表 查看引用來源

谷埋谷埋難保下次可能真係我強姦佢呢 :smile_30:
:smile_13:不如你約我啦…:smile_30:

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-13 12:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:不如你約我啦…:smile_30:
約你做乜 :smile_45:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-13 12:52 發表 查看引用來源

約你做乜 :smile_45:
分散你注意力!  

其實你問左,你想有個咩答案?而有咩答案係會令你唔開心?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆