點解會咁...?

收藏  |  訂閱
39  3.1k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-1-12 02:17 AM 發表 查看引用來源

你會愈來愈多幻想, 跟住就會忍唔住發生第一次
幻想就周不時都有 :smile_13::smile_30:
不過都唔係幻想同佢:smile_o11:佢果次既"開發"令我明白左自己多少少原來我都有淫賤既基因...............................只係我唔知道如果下一次再係同一個玩家既話我抗唔抗拒到 :smile_13::smile_27:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-1-12 02:20 AM 發表 查看引用來源

幻想就周不時都有 :smile_13::smile_30:
不過都唔係幻想同佢:smile_o11:佢果次既"開發"令我明白左自己多少少原來我都有淫賤既基因...............................只係我唔知道如果下一次再係同一個玩家既話我抗唔 ...
肯定答你,100%反抗唔到!

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-1-12 02:22 AM 發表 查看引用來源

肯定答你,100%反抗唔到!
咁恐怖?!!!! :smile_o14:
我唔係玩家, 望唔透佢想點
只好希望佢唔好再兜督將軍黎多鋪
因為我都覺自己唔會反抗到............:smile_o08:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-1-12 02:25 AM 發表 查看引用來源

咁恐怖?!!!! :smile_o14:
我唔係玩家, 望唔透佢想點
只好希望佢唔好再兜督將軍黎多鋪
因為我都覺自己唔會反抗到............:smile_o08:
中個頭落去,定係抽離,  睇你自己定力意志 !

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-1-12 02:27 AM 發表 查看引用來源

中個頭落去,定係抽離,  睇你自己定力意志 !
同佢係friend又唔會話刻意疏遠既
番學周不時會見到面
不過定力呢樣野... 我對自己無信心..........:smile_o08:

特別係我咁易比人flirt到意亂情迷....

引用:
原帖由 童顏 於 2014-1-12 02:30 AM 發表 查看引用來源

同佢係friend又唔會話刻意疏遠既
番學周不時會見到面
不過定力呢樣野... 我對自己無信心..........:smile_o08:

特別係我咁易比人flirt到意亂情迷....
我都好易  好危險的

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-1-12 02:37 AM 發表 查看引用來源

我都好易  好危險的
係, 所以我唔flirt得
特別係D好型既男仔
我一定出事:smile_o03:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-1-12 02:39 AM 發表 查看引用來源

係, 所以我唔flirt得
特別係D好型既男仔
我一定出事:smile_o03:
你都出左一半事架啦, 差多一步
中埋就................

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-1-12 02:40 AM 發表 查看引用來源

你都出左一半事架啦, 差多一步
中埋就................
又真係差一步既...
不過好在都叫煞得住車丫...:smile_o03:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-1-12 02:48 AM 發表 查看引用來源

又真係差一步既...
不過好在都叫煞得住車丫...:smile_o03:
但睇你個款,遲早忍唔住

前往最後回覆