上一頁下一頁
發新話題

男朋友同 "女朋友" --- 唔駛搞啦 ^^ 已更新!

收藏  |  訂閱
57  3.0k

咁你去旅行時,都會留低佢一個係屋企啦
咪當自己去左旅行,記得買手信返黎俾佢就得啦

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 11:54 AM 發表 查看引用來源

你有人陪你行都好,我得自己一個…
一個有一個人o既快感啫, 自己想點就點, 要去邊都得唔駛就人
不過我都好開心, 係朝早爬起身果吓辛苦d, 之後都好enjoy o架
其實多數係海邊跑步或者游早水, 行山一個月先一次啫 :smile_30:, 跑完返o黎都係九點多, 食d o野沖個涼再去shopping, 有戲睇就去睇戲, 食吓high tea, 洗大o左果期咪唔shopping, 買個咖啡去沙灘坐一日囉 :smile_40:

引用:
原帖由 ProLiant 於 2014-1-8 12:09 PM 發表 查看引用來源
咁你去旅行時,都會留低佢一個係屋企啦
咪當自己去左旅行,記得買手信返黎俾佢就得啦
去旅行... 住埋一齊之後又未試過喎
下次去都係諗住去佢家鄉, 當然都係佢返去探屋企人o既時候啦.. 其實係佢book定o左我唔可以去第二度..
仲話男友跟唔跟埋o黎都好, 都唔比住酒店.. 但我未試過同鬼佬同一屋簷下

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 12:12 發表 查看引用來源

一個有一個人o既快感啫, 自己想點就點, 要去邊都得唔駛就人
不過我都好開心, 係朝早爬起身果吓辛苦d, 之後都好enjoy o架
其實多數係海邊跑步或者游早水, 行山一個月先一次啫 : ...
我忙到p晒,你就講點enjoy…真係唔底得!

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 12:22 PM 發表 查看引用來源

我忙到p晒,你就講點enjoy…真係唔底得!
p 晒你又係咁上網 :smile_45:

btw, 我都係講緊週末啫! 一至五 high 乜鬼o野tea :smile_42:

游o下夜水都得o既 晏d 搵o下交叉今晚有無興趣先

陪下佢OK GA

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 12:31 發表 查看引用來源

p 晒你又係咁上網 :smile_45:

btw, 我都係講緊週末啫! 一至五 high 乜鬼o野tea :smile_42:

游o下夜水都得o既 晏d 搵o下交叉今晚有無興趣先
原來係weekend. 不過平日如果蛇到我都會約我high tea

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 01:06 PM 發表 查看引用來源

原來係weekend. 不過平日如果蛇到我都會約我high tea
平日都蛇到去high tea 咁串? :smile_o04:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 06:23 AM 發表 查看引用來源

果d 就成日有啦.. 之但係夜晚去陪男友過夜點叫人呢?
之前咪話我地有講大家性愛過程o既... 講自己性幻想, 同男人大戰我都可以o架啦,
不過佢show 埋支按摩棒比我睇... 我呆o左! 唔係怕醜, 係唔知講咩好!
我鍾意 ...
夜晚陪男朋友係淨係SEX定成晚黐住男朋友嗰種?
淨係SEX嘅話咪叫你個女朋友等等
去睇場戲或者睇下書
大不了過一兩個鐘搵返佢啫
如果要成晚黐住咁就要取捨啦
畢竟人只得廿四小時

回覆 29# 的帖子

應該係要取捨果種 :smile_13:  咁夜走o黎走去第日仲要返工, 我都頂唔順啦
不過今晚取消o左   佢要做o野, 我都可以慰o下我個妻 :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆