上一頁下一頁
發新話題

比你自編自導自演/ 自編自導但不自演拍套av, 你會揀咩劇情?

收藏  |  訂閱
81  2.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-6 07:47 PM 發表 查看引用來源

人地都係職業o黎o架! 一分一毫都係用血汗換番o黎! 你以為做女優訓低比人插跟住就等錢收呀?
唔好激動...
有錢收又爽之餘 送多札花花俾你好無?

引用:
原帖由 mochinbb 於 2014-1-6 08:15 PM 發表 查看引用來源

殺精太古老啦
而家仲邊有人信.....

蛋白+糖都好chi立立加喎
唔chi立立, d人又會話好假o既啫 :smile_46:  
不過點做到好似真係男人射精o既效果, 我真係唔知啦... 姑且幻想係真啦
不過淨係 bukkake, 其實都幾悶, 應該同其他元素撈埋一齊拍!
一係d 男人唔好打飛機, 唔好淨係要個女o既含, 係逐個輪住插, 插到快要射先射落碗
加插sm 環節都得, 女o既扒o係度, 覺得好嘔心唔想吞, 要人從後狠狠咁鞭, 鞭到飲晒為止 :smile_30:

引用:
原帖由 mochinbb 於 2014-1-6 08:16 PM 發表 查看引用來源

d人肯聽我講至得加.....
通常男人有理無理都射面, 有滿足感

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-6 08:24 PM 發表 查看引用來源

唔chi立立, d人又會話好假o既啫 :smile_46:  
不過點做到好似真係男人射精o既效果, 我真係唔知啦... 姑且幻想係真啦
不過淨係 bukkake, 其實都幾悶, 應該同其他元素撈埋一齊拍!
一係d 男人唔好打飛機 ...
chi立立洗又麻煩je
插完先射落碗到
輪到最後果個第一個果d都乾哂啦....

引用:
原帖由 PASI 於 2014-1-6 08:34 PM 發表 查看引用來源

通常男人有理無理都射面, 有滿足感
滿足感建立係其他人既唔開心之上.....

引用:
原帖由 mochinbb 於 2014-1-6 08:48 PM 發表 查看引用來源

有同感
所以無試過顏射

引用:
原帖由 mochinbb 於 2014-1-6 08:48 PM 發表 查看引用來源

師姐咁你小心

引用:
原帖由 PASI 於 2014-1-6 08:55 PM 發表 查看引用來源

師姐咁你小心
小心d咩呀?

引用:
原帖由 mochinbb 於 2014-1-6 09:01 PM 發表 查看引用來源

小心d咩呀?
叫你小心又俾人射面

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2014-1-6 08:22 PM 發表 查看引用來源

唔好激動...
有錢收又爽之餘 送多札花花俾你好無?

你又知爽?莫講話X男,就算一男全程比咁大支嘢塞住個口都攰啦。。
比人插都係,三個以上唔停插,有KY其實都幾痛!D錢唔易賺㗎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆