上一頁下一頁
發新話題

破處真係好難 #1,3,9,14,22,48,87,92, 破處?#95,

收藏  |  訂閱
108  29.8k

引用:
原帖由 Jxxxdiscuss 於 2018-2-1 11:44 AM 發表 查看引用來源
師兄忍受能力都好强!蜘蛛精都食唔到你!🤣🤣
乜哩D 唔係叫on 9 咩?
有食唔食罪大惡極

多謝師兄,等你update

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-2 12:32 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄,等你update
ching 咁凍都仲online 既
岩岩又食左lemon 等我打下post 發洩先

LKF 的french kiss 高手

果次落去billion, 到兩點都係未識到女仔...周圍既女仔都已經俾人mark 實左,已經打定輸數
點知有個女仔同我四目交頭:smile_34:

佢著埋高跟鞋都係米5多D...另外真係好瘦,80磅多D, 但個胸係:smile_47:飛機場:smile_35:
慢慢我對手放左係佢條22吋纖腰...開始準備dirty dance
另外,我好鐘意女仔著絲質ge 衫,因為比較滑,方便我:smile_30:對手游下水咁
跳左一陣,A被佢個frd(B) 拉走左. 佢一直係旁邊, 成日望住我同A 跳, 好唔妥我咁
我其實心中真係得個屌字
但我酒精上腦就一直癡住A
慢慢有個男仔去左同B跳.我果下真係DKLM. 個男仔矮過去,瘦過我,樣我唔講啦. B同個男仔係咁跳之制,仲間唔中拉走A
就係B 同男仔去飲野, 緊係拉走埋A, 自己搵到食都唔好阻人搵食呀:smile_o16:
去到sofa,我叫左杯long island 同A 飲. 鐘意long island 係飲哩杯易入口. 其二係夠度數,上得快
叫完之後見到B已經同個男仔車起上來:smile_14:我望住A,一野咀左埋去.
佢係我遇過最好咀的女仔. 係典型櫻桃小咀,但個咀仔真係好滑,尤其是條利好識轉彎
(可惜當時無諗過如果幫我口交會點?@@當時覺得french kiss 已經係世上最尾既事)
跟住我輕輕咬住佢個嘴唇,佢彈開左對住我笑左笑.然後我杯野飲來啦
當然我唔會俾佢咁簡單飲到啦
我:你想飲?
A:緊係想啦,跳左咁耐.成身汗,你估唔口渴架
我:咁要俾D 甜頭先得wor
A:想要咩先,頭先仲唔夠呀?
我飲左一啖之後就咀左落去佢度咁大家都知發生咩事架啦:smile_40:
當我條利掂到佢條利,真係觸左電, 好軟滑, 而且好識轉彎, 一條滑既舌頭真係會挑起人的性慾
我都kiss 過30個女仔咁耐得一個拍得住佢, 可惜果個始終無食過
首先用番最緊單的利疊利先,真係好甜.好想可以搵到個女朋友咁滑TT依家諗番佢幫人含時,應該無人會頂得住
果一下,我只係enjoy french kiss,將佢條利吸過來據為己有,仲間唔中咬下佢條利
咩式都試齊,咬,吸,啜,點,含,推,卷,數牙齒.
果次Kiss 左有半個鐘...
我當然無將佢正法啦,因為B 一直都係隔離望住. 跟住我拉番A 出舞池,諗住跳下hot dance, 主要目的係抽下水:smile_47:
點知有個男仔過來搶左佢,原來係佢個frd 咁我就無左contact lu:smile_15:

French Kiss真係好鬼挑逗~

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-3 10:04 AM 發表 查看引用來源

French Kiss真係好鬼挑逗~
幾年前真係有french kiss 已經好足夠, 因為ex 一直都唔肯婚前
結果成日都睇AV and youtube 學french kiss. 要遇到一個識:smile_o09:的女仔真係唔易

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-5 02:37 AM 發表 查看引用來源

幾年前真係有french kiss 已經好足夠, 因為ex 一直都唔肯婚前
結果成日都睇AV and youtube 學french kiss. 要遇到一個識:smile_o09:的女仔真係唔易
我唔叻接吻的,俾人話過叫我細力d唔好咁激烈

我就最鍾意女人同我kiss時激烈D,大力D,肉緊D!咁樣先似係kiss!

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-5 08:02 AM 發表 查看引用來源
我就最鍾意女人同我kiss時激烈D,大力D,肉緊D!咁樣先似係kiss!
可能人人唔同~

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-5 04:55 AM 發表 查看引用來源

我唔叻接吻的,俾人話過叫我細力d唔好咁激烈
ctze 做主動食左個男仔? 試過幾多個partner先:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆