上一頁下一頁
發新話題

男朋友同 "女朋友" --- 唔駛搞啦 ^^ 已更新!

收藏  |  訂閱
57  3.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 09:04 發表 查看引用來源

半晚好攰啫....
不過今朝都一早爬起身返屋企食早餐, 辛苦o左男友車出車入
一個食飯一個飲野,只係將平時一晚同一個人做的事分開同2個人,應該唔會太攰

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 09:45 AM 發表 查看引用來源

可能陪仔o既定義,對你黎講,性係priority之一﹖所以你會o甘諗,覺得自己為左D淫賤野犧牲朋友。

作為男人,為條女放兄弟飛機,係家常便飯。間中俾番D privacy大家仲好。你唔o係度,或者佢先可以玩下自己私藏o ...
我唔敢話性係 priority, 不過都好重要囉,
犧牲朋友... 咁講又嚴重o左, 本來都無o野o架, 前日日頭仲好興趣, 差唔多成個禮拜同男友同床喎 只係前晚開始, o係屋企食完飯等男友電話, 佢到o左啦, 打比我叫我落去,
我地o係廚房整緊o野, 我話我出去啦, 你記得鎖好門, 佢跟我去到門口我又鍚o左佢一啖
山門之際佢剛剛轉身, 就係果千份之一秒忽然覺得佢好lonely... 就一直諗到宜家囉 :smile_13:

privacy 我地係可有可無o既, 沖涼有時門都照開住, 咁偶然lock o左又有抽氣扇聲, 就大家醒水唔好入去啦 :smile_30:
有時佢玩大根我都知o架, 唔好問點知, 總之唔係我面前玩啦

我唔係澳洲大學啦, 佢係, 之後last year o黎o左香港... 阿媽果邊屋企有事要飛返o黎, 老豆行唔開, 佢怕媽媽傷心自己靜雞雞申請transfer o既,
當然叫老豆幫手守秘密同經濟上支援啦 :smile_30: 不過佢真係超級孝順女囉..
我有時諗... 佢人生最好果幾年都自己一個, 唔係無條件, 又唔會出去攪攪震, 真係奇人一個
即係如果我係男人呢, 呢d 女要我等多十年我都會等 :smile_o06:
杏眼果d 又唔覺, 你話好似 lucy liu 果種嗎? 果隻look 我都覺好野性, 不過交叉係果樣好純好cute, 係你無乜feel o既修長+美腳look 囉 不過咁: 好 好 波! 絕對可以夾腸

佢完全得到晒老豆d 鬼佬基因, 好似完全唔怕凍o既, 而家出街仲可以短裙+露趾涼鞋 屋入面更加唔駛講

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 05:44 發表 查看引用來源
對唔住呀咁多位, 我都覺得自己好長氣係咁講 :smile_13:
不過呢兩日真係幾唔開心... 有d 內疚 feel... 我真係唔知點做好 :')
有意見我非常歡迎, 無o既就當聽我訴吓苦... 可以嗎?

故事人物背景o係昨日個 ...
點解無得打飛機?   同邊個一間房都可以打啦…食完飯去厠所…成日都有人話係街見到靚女,一返到公司就…   

係厠所當開大囉…打完沖涼,又可以一邊沖一邊打…

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 10:28 AM 發表 查看引用來源

點解無得打飛機?   同邊個一間房都可以打啦…食完飯去厠所…成日都有人話係街見到靚女,一返到公司就…   

係厠所當開大囉…打完沖涼,又可以一邊沖一邊打…
又唔會發生o係我身上點知啫!  :smile_27:
不過唔打都好, 我大大個口o係度, 好過射落馬桶坑渠咁浪費 :smile_34:

回覆 10# 的帖子

又講吓是非先   
其實佢支大根都唔係真係大根o架   係長, 不過唔太粗
可能睹物思人 :smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 10:36 發表 查看引用來源

又唔會發生o係我身上點知啫!  :smile_27:
不過唔打都好, 我大大個口o係度, 好過射落馬桶坑渠咁浪費 :smile_34:
出左差你個口仲點係佢身邊?   你個口同緊d師兄一齊食緊飯就可以

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 10:47 AM 發表 查看引用來源

出左差你個口仲點係佢身邊?   你個口同緊d師兄一齊食緊飯就可以
師兄? :smile_45: 你都傻o既, 梗係陪妹妹啦
我地不知幾健康! 跑步, 做gym, 行山, 游水, 行街食o野飲咖啡..

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 11:00 發表 查看引用來源

師兄? :smile_45: 你都傻o既, 梗係陪妹妹啦
我地不知幾健康! 跑步, 做gym, 行山, 游水, 行街食o野飲咖啡..
行山係我近期想做的活動,但身邊無朋友有興趣

回覆 18# 的帖子

我兩個月前都無

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 11:20 發表 查看引用來源
我兩個月前都無
你有人陪你行都好,我得自己一個…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆