上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-6-8 12:58 AM 發表 查看引用來源

感覺阿綺為了激情,不惜一切去配合marco, 老公唔玩得既地方都陪marco玩,
當marco玩厭她之後,他就會把她當禮物咁送俾人。
阿綺的結局就只有一個.........慘過做雞!
簡單來說,搞三角關係必須付出代價。

引用:
原帖由 casperchan 於 2014-6-8 01:24 AM 發表 查看引用來源

乜重有考驗可以俾阿綺咩?  丈夫同情夫佢已經"被迫地"選擇了, 重有咩得揀, 以後條路睇怕都只係Marco安排俾佢咯, 抵死.

故事中女主好奇怪, 見到老公可以好傷心, 見返情夫就好似乜都唔記得.  沒頭沒腦的雙面人.
可能視Marco為一種代替品。

引用:
原帖由 himhui1990 於 2014-6-8 01:59 AM 發表 查看引用來源
女主個性有點過了,不真實
另外你估marco帶女黎係玩,佢想試下女主接唔接受到多p,接受帶去玩多p,蠢女
堅決支持jenny!!

表態清晰!

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-6-8 10:32 AM 發表 查看引用來源

銀兄,唔好意思,因這排要上大陸工作,小弟科技白痴又唔識番牆,錯過精彩劇情 ,幸好還未大結局,銀兄作品又點可以不支持呢…

macro 真面目漸漸浮現,啊綺一定悔不當初,但我絶不想睇到 raymond 接受番 ...
真心多謝你和其他讀者的支持!

是否能如你所願也是未知之數。

中港奔波,辛苦你了!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-6-8 10:09 PM 發表 查看引用來源

真心多謝你和其他讀者的支持!

是否能如你所願也是未知之數。

中港奔波,辛苦你了!

相信故事結局已在銀兄心中,但似乎不支持 raymond 同綺覆合聲音較多,都係要靜觀其變。

都係為生活而勞碌,現在港人大多中港兩邊走,也很難避免了 ching !...

push up and support

就算最終唔能夠復合,如果阿綺有努力過(點解想復合同做過咩),咁都會好好睇

照銀兄筆下描繪,啊綺根本無努力過去拯救佢同 raymond 段婚姻,甚至連想都没有去想用咩方法拯回丈夫個心。

佢同 macro 姦情暴光就同丈夫分居便一直就同 macro 同居,過著巟淫生活,不是很消遙快活嗎?

現實生活中這段婚姻係已經完完全全破裂,小說結局可以天馬行空,但相信大部份讀者也不希望 Raymond 跟啊綺破鏡重圓。

阿绮是冇得返轉頭、將來可能會更淫蕩過jenny……

杰兄,女主真係番去可以,Raymond 實原諒佢,但作為jenny派的我,3 p結局係底線
我有問題:果班大佬係內地?如果要女主玩多p啫係要女主北上?難d啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆