上一頁下一頁
發新話題

今日公司冇人(#94相)

收藏  |  訂閱
362  53.8k

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 17:18 發表 查看引用來源
兩位師兄師弟稍安毋躁,我ok的,多謝你關心,我已經減緊的了,我曾經over 100kg 的,不過我唔可以心急要慢漫減,我講出黎係唔想呃人,希望各位明白啦~
慢慢黎啦
減得太急都唔好

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 10:02 AM 發表 查看引用來源

我都同家人同房,係夜欄人靜先可以匿係被窩DIY
我好少少,自己一間房

引用:
原帖由 jamshwong 於 2018-2-28 05:40 PM 發表 查看引用來源
路過, 祝c妹減肥成功 :smile_o12:
最緊要身體健康~

引用:
原帖由 inin619 於 2018-2-28 06:52 PM 發表 查看引用來源

我好少少,自己一間房
咁你同女友咪可以翻天覆地~

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-2-28 05:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_o15:師兄講得都有道理嘅, 討論下咁, 可能我見解同你有D唔同, 希望以下說話唔會引出你不滿或罵戰, 謝謝.
我並唔係管佢, 只係比D意見佢咁遮, 如果樓主都覺得我唔尊重佢, 我一定會道歉, 難聽既說話永遠逆耳 ...
師兄果然明白事理,我絕對唔係想引發駡戰,
我只係想講下意見,當然我都唔係話你有惡意啦,但係好多女人都介意人地笑佢肥所以先講出來啫,而且見到樓主講明唔介意約炮,有本事引到佢爆房就得,講真的確有太多人如你所講,又或者只想呃蝦條,未呃到時捧到人地上天,爆完房就玩失蹤都大把,但大家成年人我諗都心裡有數,所以都應該唔駛咁明顯提醒樓主吧。

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 10:38 PM 發表 查看引用來源

咁你同女友咪可以翻天覆地~
我係師妹黎架

引用:
原帖由 redreduncle 於 2018-2-28 11:52 PM 發表 查看引用來源

師兄果然明白事理,我絕對唔係想引發駡戰,
我只係想講下意見,當然我都唔係話你有惡意啦,但係好多女人都介意人地笑佢肥所以先講出來啫,而且見到樓主講明唔介意約炮,有本事引到佢爆房就得,講真 ...
所以其實我都講到明,我討厭呃蝦條既男人,引伸為約左出黎唔蒲頭,或者見得一次冇下文,先至有5大規條,我希望你當我係一個『可以爆房既朋友』。

引用:
原帖由 inin619 於 2018-2-28 11:59 PM 發表 查看引用來源

我係師妹黎架
估唔到女人post會引到女人係度捧場,多謝支持~

肥妺多水多汁。好有市場

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-3-1 06:16 AM 發表 查看引用來源

所以其實我都講到明,我討厭呃蝦條既男人,引伸為約左出黎唔蒲頭,或者見得一次冇下文,先至有5大規條,我希望你當我係一個『可以爆房既朋友』。
可以爆房嘅朋友,你個pm好快又會再爆:p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆