上一頁下一頁
發新話題

今日公司冇人(#94相)

收藏  |  訂閱
362  53.8k

引用:
原帖由 巴士奔放的小腸 於 2018-2-28 02:42 PM 發表 查看引用來源

我係新手,好想識妳同吹下水
1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見你,開房,俾條J我睇,立即Blacklist

3。我加你做Friend時我都會睇樣,OK我先加的,請上載你的照片做頭像,謝謝。

4。我希望男士們當我係一個可以爆房上床既朋友,但你都要氹到我出黎見你先得,點氹就自己諗下~

5。先旨聲明,我係一位就快38歲,高162重86kg有95E既大肥婆,請慎重考慮係咪真係想識我先好PM我

如果你ok我呢5大條件,先好PM我,謝謝

引用:
原帖由 foureyelover 於 2018-2-28 02:45 PM 發表 查看引用來源

洗手間係出邊其實都好唔方便
夏天行出行入都成身汗
係啦,但冇計,做地舖係咁

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 10:06 發表 查看引用來源

出完呢5大條件終於少左人PM我,放圖慶祝先~

嘩...好大下wo🙈

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 15:30 發表 查看引用來源

係啦,但冇計,做地舖係咁
咁有冇到行街d人眼望望?

大食妹, 點解唔積極D減肥呢? 自己好睇D, 心情好D, 又多好多追求者, 到時想食咩棍就咩仔唔好咩.

老實講, 你既體重, 我個人完全接受唔到, 見到應該0食慾. 忠言逆耳呀. 好多人付和你, 其實你都知道佢地9 UP當秘笈. 睇返數據, 我諗只要減到最低要求 - 減走30磅, 你既性活回憶錄一定開心好多, 加油.

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-2-28 04:08 PM 發表 查看引用來源
大食妹, 點解唔積極D減肥呢? 自己好睇D, 心情好D, 又多好多追求者, 到時想食咩棍就咩仔唔好咩.

老實講, 你既體重, 我個人完全接受唔到, 見到應該0食慾. 忠言逆耳呀. 好多人付和你, 其實你都知道佢地9 UP當秘笈.  ...
師兄,我唔係想串你亦都唔係想搵樓主呃蝦條,我回你只係覺得你留嘅言有問題先同你討論下啫。不喜勿插。
1,人地肥唔肥好似唔多到你管,就算你係佢老公/SL/父母都好
2,你唔中意/接受唔到肥,唔代表冇人中意,咁樣講野都幾唔尊重人
3,咪玩啦,男人咸濕搵女食多過天上面啲星星啦,就算樓主2百磅都一樣有人想食/呃蝦條啦。。。。。

引用:
原帖由 redreduncle 於 2018-2-28 04:22 PM 發表 查看引用來源

師兄,我唔係想串你亦都唔係想搵樓主呃蝦條,我回你只係覺得你留嘅言有問題先同你討論下啫。不喜勿插。
1,人地肥唔肥好似唔多到你管,就算你係佢老公/SL/父母都好
2,你唔中意/接受唔到肥,唔代表冇人中 ...
:smile_o15:師兄講得都有道理嘅, 討論下咁, 可能我見解同你有D唔同, 希望以下說話唔會引出你不滿或罵戰, 謝謝.
我並唔係管佢, 只係比D意見佢咁遮, 如果樓主都覺得我唔尊重佢, 我一定會道歉, 難聽既說話永遠逆耳, 所以我講野直接, 唔會轉大彎, 我個人覺得咁樣先係真正為對方好應該嘅行為, 唔係一味付和, 或者講D所謂嘅鼓勵說話幫佢加油. (EG: 200磅都唔係好肥遮 , - 然後當肥妹仔出去SPEED DATING又好, 表白時又好, i或者約炮時又好, 有部份人真係會遠遠望到就關機走左去... 到時先醒覺一直以來個d都係假說話, 最後頭破血流)

兩位師兄師弟稍安毋躁,我ok的,多謝你關心,我已經減緊的了,我曾經over 100kg 的,不過我唔可以心急要慢漫減,我講出黎係唔想呃人,希望各位明白啦~

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 01:00 PM 發表 查看引用來源

我係42E
巧勁喎 :smile_47:

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 05:18 PM 發表 查看引用來源
兩位師兄師弟稍安毋躁,我ok的,多謝你關心,我已經減緊的了,我曾經over 100kg 的,不過我唔可以心急要慢漫減,我講出黎係唔想呃人,希望各位明白啦~
路過, 祝c妹減肥成功 :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆