上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

回覆 1# 的帖子

篇野唔錯

冇記錯自從穿煲之後阿綺都冇再同 Marco 做, 如果呢次被 Macro 上咗, 咁結局已定, 所以阿綺你點都要抵擋住考驗, 當釣住 Macro 癮又好, 釣住我地癮都好, 唔好再畀佢, 我都唔想你就咁放棄 Raymond 架!

故事發展到衣家,呀綺真系進退維谷。
其實睇一件事,睇下你自己系邊方面睇先o既啫。
你系任何一方睇都覺得另外o個 d 有問題。
正如之前我講,可能我真系年紀大,
始終喜歡一D大團圓結局,不過劇味又未必好。
今後,就交俾作者話事。
一老讀者上

阿綺係咪未知阿俊係 Macro 手下? 當佢知道當日果兩個色狼其實係 Marco 派嚟, 會唔會就係改變佢諗法嘅契機? 不過阿綺蠢成咁, 分分鐘佢又幫 Macro 諗定籍口...

希望唔好, 阿綺你快啲清醒啦!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-6 05:02 PM 發表 查看引用來源
阿綺係咪未知阿俊係 Macro 手下? 當佢知道當日果兩個色狼其實係 Marco 派嚟, 會唔會就係改變佢諗法嘅契機? 不過阿綺蠢成咁, 分分鐘佢又幫 Macro 諗定籍口...

希望唔好, 阿綺你快啲清醒啦!
我都等緊佢幾時知
可能Marco知阿俊變節,兩人口角時阿俊乜都爆晒出黎,而又咁啱阿綺聽到晒:smile_30:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2014-5-6 08:57 PM 發表 查看引用來源

我都等緊佢幾時知
可能Marco知阿俊變節,兩人口角時阿俊乜都爆晒出黎,而又咁啱阿綺聽到晒:smile_30:
咁就有好戲睇了!

知道就可能好快玩完了!

回覆 1182# 的帖子

照常理,Marco出到感情招,阿綺是沒法抗拒的,一定會再次失手

引用:
原帖由 hklsr 於 2014-5-6 10:37 PM 發表 查看引用來源
照常理,Marco出到感情招,阿綺是沒法抗拒的,一定會再次失手
咁真係要睇阿綺有冇成長到... 不過好唔樂觀, 希望有奇蹟, 例如作者出手! :smile_30:

回覆 1183# 的帖子

就算最終作者結局是女主角真的投向Marco, 道理始終仍在Raymond那方,事實是他確是強搶人家老婆,女主角拋夫棄家這包服是脫不開的
營商方面,Raymond可能有本事,但說到出古惑招,根定不是這位非善男信女江湖大佬的對手,就算有Jenny相助,都未必有把握反敗為勝,下風即是下風

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆