上一頁下一頁
發新話題

破處真係好難 #1,3,9,14,22,48,87,92, 破處?#95,

收藏  |  訂閱
108  29.9k

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 05:12 PM 發表 查看引用來源

我而家終於過去左低落的情緒,而家咩都隨緣啦,有仔溝咪go ahead ,冇既咪DIY羅
ctze 早幾日先開心完, 得閒share 多D, 可能又有ching 上釣呢

終於感覺到暖暖而又濕濕的穴穴

自從認識左佢, 始終想搵一個機會同佢既關係更進一步
直至有一日...
我: 放工未呀?
C: 放啦~好累
我: 不如我幫你按摩呀
C: 真係架?
我: 係呀, 都幾好手勢
C: 不過我想番大陸按
我果下真係呆左...真係俾晒機會我??@@不過果一刻真係有D 驚, 始終未試過同陌生人就咁番大陸
我: 好呀~點上去? 搭火車?
跟住C 教左我搭直通巴上去, 約左佢係某個MTR 站等
剩係記得好快就上左巴士, 而C 都好累, 我拖住佢隻手而佢就捱住我訓左成程
最後佢帶我直接去到骨場,沖完涼就見左個按摩師來幫我地按, 按完就係戲肉啦

有係大陸按過摩都知道, 兩張按摩床係分開, 中間成個人行都得, 咁樣無咩可能食到C
最後我都係用個低能excuse: 好凍呀,可唔可以啪啪埋張床一齊訓?:smile_40:
C 又肯wor, 結果我地就一齊訓啦:smile_30:
其實訓之前有傾下計, 慢慢越來越貼近
開始嘴對嘴,口水交融就推開左我:smile_41::smile_27:
如是者2,3次之後就訓著左lu

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-2-27 01:26 AM 發表 查看引用來源
終於感覺到暖暖而又濕濕的穴穴

自從認識左佢, 始終想搵一個機會同佢既關係更進一步
直至有一日...
我: 放工未呀?
C: 放啦~好累
我: 不如我幫你按摩呀
C: 真係架?
我: 係呀, 都幾好手勢
C: 不過我想番大陸按 ...
要快手寫埋,而家唔可以分part的

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 05:18 AM 發表 查看引用來源

要快手寫埋,而家唔可以分part的
咁等我完成左佢啦~

如是者訓到朝早9點已經準備走,番香港啦
係最尾都嘗試kiss 多次, 又係kiss 左一陣就推開我:smile_13::smile_42:其實真係唔明點解俾我kiss 一陣就推開我
咁我最尾都心灰意冷同佢講:走啦
但佢又唔郁wor:smile_39::smile_42:果刻我真係諗唔明佢想點:smile_41:有無人都可以話俾我知呢?

我又慢慢作出嘗試,結果嘴貼嘴享受住嘴唇帶來的觸感, 而佢今次都配合我駛出巴黎鐵塔, 小巨龍都係哩刻甦醒
而因為門係有部份透明, 我間唔中都望下有無人偷望入來
慢慢feel 到佢放鬆, 我雙手都開始唔聽話, 慢慢游走上C 的雙乳,果下真係開心到跳出來, 因為佢無推開我
一摸已經feel 到佢lin 頭硬左, 我用彈指神功間中圍住Lin 頭轉圈,間唔中彈下lin 頭
C已經唔可以專心同我french kiss, 開始係我耳邊呻吟
哩種呻吟聲已經挑逗起我既獸性, 雖然見到隔離房個按摩師(兩間房中間塊玻璃都係透明), 我都係將單手放左入去接近小妹妹~
但果一刻無各位ching 所講已經濕晒, 係一個乾鮑:smile_27:但係已經好開心, 因為距離成功只差一步
用番係AV 學番來既摩打手, 又掃豆豆, 又打圈又上下震動
而C 終於開始申隻手套弄我既小巨龍, 係果一刻:smile_34:第一次俾非女友摸唔係緊張而係興奮
距離終點只係一步之近, 但同時諗起最大問題(我無套係身)...
但係想獻身既慾望已經大於一切, 我除左條短褲, 都幫C 除左條短褲:smile_34:
因為第一次, 之前同ex 都係出面磨唔會咁易入到去掛...
我同C講左句: 我仲係處:smile_o05:你可唔可以幫我

我訓番係度, C 已經爬左上來, 攬住我,突然有一下我feel 到龜頭暖暖地同埋好痕又有D 濕濕地
C 不斷向前同向後郁, 但我都只係feel 到前面有少少痕(果次既感覺永世離忙) 而C 都係緊緊地, 要入去係有D 離度
果一刻剩係想成條小巨龍都接受C 妹的包圍, 所以我一直雙手推後, 希望可以俾C 完完全全咁包圍
我: 你係處?
C: 唔係?
我:但你咁窄既, 我都入唔到去?好快C 就突然離開, 訓番落來, 而我想再入時
C: 我唔想啦:smile_o07:

最尾番左香港之後, C就無再應我:smile_o08:

咁其實算破左處未呢?

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-3-3 10:52 PM 發表 查看引用來源
咁其實算破左處未呢?
破左啦,係冇出度姐

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-3-3 11:18 PM 發表 查看引用來源

破左啦,係冇出度姐
我懷疑仲係個入口度未入去

Del

引用:
原帖由 lovepro 於 2018-3-3 11:52 PM 發表 查看引用來源
自從按摩完後有一段時間都搵唔到想認識既女仔
可能都等左半年先遇到佢~

D (一個米65高, 肥肥地, 我諗都都有百3磅左右)
認識既細節唔多講啦, 記得都係又攬又嘴又摷, 最尾有個男仔話係D BF 咁就走左
D 走左之後我 ...
又係度吊人瘾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆