上一頁下一頁
發新話題

尋找刺激(睇到ex同第二個搞野後篇)

收藏  |  訂閱
797  158.5k

引用:
原帖由 soonie 於 2017-2-14 02:33 PM 發表 查看引用來源
啊丹最後又係比人食左……
睇落去就知,我寫緊!

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-14 02:57 PM 發表 查看引用來源

睇落去就知,我寫緊!
:smile_o01:我等緊~!!!

頭像系阿丹~?對腳真係好正~!

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-14 03:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01:我等緊~!!!

頭像系阿丹~?對腳真係好正~!
唔係阿丹!佢唔比我影,係之前既主角之一

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-14 04:01 PM 發表 查看引用來源

唔係阿丹!佢唔比我影,係之前既主角之一
新疆妹~。。。

幾時有update啊師兄~???

正🤗

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-14 04:02 PM 發表 查看引用來源

新疆妹~。。。

幾時有update啊師兄~???
新疆妹阿may重索過佢好多!係我咁多女中最得㗎

我聽到阿丹呻吟聲我個心酸一酸,我喺門後聽左一陣佢叫到停左,但冇其他聲音!我等左一陣輕輕開門,點知阿丹聽到問邊個?我入到去只見到阿丹一個同......支假撚!我既刻反應過嚟攬住佢錫,佢想講野我用手㩒住佢個口,之後我用毛巾綁住佢對眼同手,我話唔好出聲呀,否則我殺左你!扮到好似入屋行劫咁,佢以為我想同佢玩角色扮演就扮掙扎,佢下面好快就濕不停掙扎反抗!我就抬起佢對腳一野插入去,之後我用快速既體位不停鋤佢,我叫佢幻想比人入屋強姦,呢個人係你師弟,你不停反抗叫唔好但佢冇理,你想推開佢但你又冇力,越插你開始越想,由唔好變左叫佢大力啲!之後我攞開塞住佢口既毛巾,佢開始咬咀唇.....嗯....嗯....嗯....我問佢有冇幻想比你師弟屌⋯⋯佢話有!我話你想唔想佢大力啲?佢答想呀⋯⋯跟住我話想你要講出口!之後佢話大力啲插我.....我下面好痕呀⋯⋯我聽到即刻用成支插入成支拔走既方式,成支對準佢小穴大力督入去.....跟住我咬佢條頸叫佢叫佢師弟個名....佢叫阿文阿文唔好停呀⋯⋯唔好停呀⋯⋯嘩嘩....我都射呀⋯⋯嗯!中出左佢!之後我問返佢刺唔刺激?佢話好似真係俾人入屋強姦咁⋯⋯
我繼續問佢有冇想俾佢師弟插,佢話你都傻既當然冇啦!你地大家話呢?哼....要測試下我諗到個方法,阿丹公司有條女教練每次我去到都撩我講野,又問我幾時教佢健身?阿丹好憎佢成日電我,我就利用下佢睇下阿丹會唔會中計?呢條女叫芳芳個樣好普通,身材都好一般,總之我睇唔上眼嗰種啦⋯⋯呢日我去到見到佢佢又問幾時教佢,佢都操下個pat我就特登喺阿丹面前同佢講,要操個pat要大力操喎⋯⋯佢就哈哈哈咁問點操啫?阿丹已經黑晒面我就當佢冇到,之後重話要留底教芳芳叫阿丹自己返去先!睇得出佢著晒.....

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-14 04:47 PM 發表 查看引用來源

新疆妹阿may重索過佢好多!係我咁多女中最得㗎
阿花~!

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-14 04:49 PM 發表 查看引用來源

阿花~!
阿花冇咁好肉地,係幫佢剃完毛既阿雪

呢個芳芳不停打阿丹毒針又話佢成日發姣電其他仔,又話佢成日比電話啲客人,我當然冇在意佢講乜啦⋯⋯佢就不停攞對波撞我,我心諗你算吧啦你都唔啱我,之後佢口水多過茶又話介紹佢表妹比我識又乜又柒,我話好好好!其實我想激阿丹睇下佢同條仔有冇下文,我個心都重好愛阿丹既,記得阿丹生日一晚,佢成公司都出晒嚟去唱k,當晚迷既迷貓既貓,連我都嘔左幾次!我記得當晚師弟不停幫阿丹頂好似好飲得咁,之後我見佢地一齊唔見左呢個芳芳又打小報告話佢地鬼鬼鼠鼠入左隔幾間房,我當然醉住去睇啦,我行左入佢地間房個私家廁所偷聽佢地講咩!芳芳話幫我地睇水!我唔識聽佢地講咩上海話,只係聽到阿丹好似話唔可以,之後我聽到阿丹有拍打梳化聲,過左一陣嗯嗯聲,我就輕輕腳趴出去睇,由於呢間房裡重有間好似麻將房既細房比人開枱,我就睇下佢地做乜,原來阿丹已經比佢啜緊條頸,不過阿丹不停反抗但又冇走,見到佢啜左一陣就除阿丹上衫一下扯爛左佢胸圍!阿丹想推開佢但好似軟晒咁,呢條友即刻瀨阿丹波的!阿丹已經頂唔順,而我都硬晒要自己chok!當時師弟想除褲阿丹俾佢㩒左落麻將枱,我嗰刻真係控制唔到想見到佢插但又好怕佢搞阿丹!之後師弟除左條孖煙通後我嚇一嚇,仆你個街.....我諗有我前手臂咁長,你地冇眯錯起碼有10寸咁長!阿丹當時雖然叫唔好但基本上係冇反抗,但呢支巨炮我覺得阿丹一定食唔落囉,當阿丹掹大隻腳呢條友吐左幾啖口水落佢支炮度,想入之際阿丹叫到好似人地生仔咁大聲.....呀⋯⋯我見到既係呢條友右手揸住自己支炮都重有一半入左阿丹個gap!真係痴撚線!重以為黑人先有呢啲size呢條師弟瘦到得140磅左右,居然有呢支巨炮,插左一半既阿丹個痛苦樣真係好辛苦,可能插左十零下阿丹開始習慣同出水,師弟都放開隻右手抬起阿丹對腳,我見到阿丹雙手㩒住張麻將枱望住條仔,個樣淫到我都頂唔順,佢好好奇坐起個人想望下師弟支巨炮,我見到師弟入左成大半支入去,從佢一出一入支棍已經全部痴晒阿丹既白漿,連我都chok到射晒落地,見到阿丹反晒白眼自己抬高自己對腳個樣,我真係想入去插埋一份!可能佢怕有人入嚟想用呢個姿勢埋單,見到佢加速抽插,阿丹已經濕到成張枱都係水,佢頂到張枱都推左埋牆,我聽到阿丹呀⋯⋯嘩.....嘩.....最後佢掹出嚟射,我眼見射左起碼五,六次!好似痾尿咁多!
之後阿丹就話唔舒服返左屋企先,我當然返去問下佢點啦?之後佢喊住同我講對唔住,我問咩事?佢答師弟錫佢,佢有返抗!我問就係咁多咋?佢話係....我話其實我份人好開通,就算你真係出去偷食都唔緊要最重要識返屋企囉,我話你重後生見識下都好正常,你有人追享受俾人追亦好正常,你一日未結婚都可以選擇,佢話以後唔會!我同佢講最緊要做安全措施,佢即刻話我痴線講左去邊?我話兩個人一齊要互信亦要保護對方,我亦想睇到你享受時既樣,點解我會買玩具教你玩呢就係想我唔喺你身邊時都有個慰藉!我話如果你想試下第二個都好正常,呢個係人原始既獸性嚟,佢又扮晒好無知咁問我: 你可以接受我同第二個搞咩?我答當然啦!因為我愛你所以都想你得到滿足嘛⋯⋯人係貪新鮮既,最緊要知唔好沉迷就得!佢又扮野話自己應該接受唔到!哼.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆