上一頁下一頁
發新話題

出軌

收藏  |  訂閱
2.1k  86.0k

出軌

出軌不是男人的專利,這次我講的是係朋友生日party發生的事,事主係個到包場同他女友開生日party係個D有得bbq個酒係任飲的,大概係晚上十一點到可能飲在好多有D急尿,個到係男女共厠的,由於太急可能沒栅好門,一下就坐在係坐厠上徐下絛内褲專神柯既時候有個男人入在呢他就係今次個主角當時他見到我係做咩然後他馬上栅好門但個人沒出去,而係一步一步錦行近我,而我繼續做完我柯尿最後動作抹乾我妹妹跟著想穿回内褲當無事錦出番去但他阻止我我話你女友係出面又係我朋友而且她今日生日係都第日先啦然後他粒聲唔出自己係我面徐褲我見到之後完全呆在原地而内慷依然在我的脚眼位置到,他又開口jenny幫我一次我保證她唔知我同妳今晚的事他的陽具全展示在我面前事到如今我看來走不甩不如爽快完事好了於是我站在洗手盆前而我雙手扶在洗手盆上他的陽具完全貼住我的陰道慢慢他的龜頭頂開我的陰道由於厕所做得不好他開始時怕我叫出呢然後出面既人聽到於是就用手掩住我嘴阻止我叫出呢而他下身就不斷撞向我發出啪啪聲,然後他條陽具係到打轉我的内璧一下一下錦收宿去夾住他而又有些淫水噴在他龜頭上跟著他急速的抽插我最後他射在入呢係我入面跳動在好多下然後我地分開個一刻他見到我陰道内流出他的精華跟著他攞在厕紙幫我抹乾淨然後他問我他出去先然後我再隔一會補一妝再出去

引用:
原帖由 ajenny 於 2017-8-6 10:35 AM 發表 查看引用來源
出軌不是男人的專利,這次我講的是係朋友生日party發生的事,事主係個到包場同他女友開生日party係個D有得bbq個酒係任飲的,大概係晚上十一點到可能飲在好多有D急尿,個到係男女共厠的,由於太急可能沒栅好門,一下 ...
咁都見到新post

引用:
原帖由 ajenny 於 2017-8-6 10:35 AM 發表 查看引用來源
出軌不是男人的專利,這次我講的是係朋友生日party發生的事,事主係個到包場同他女友開生日party係個D有得bbq個酒係任飲的,大概係晚上十一點到可能飲在好多有D急尿,個到係男女共厠的,由於太急可能沒栅好門,一下 ...
八卦問下,幾時發生嫁

前年既事

引用:
原帖由 ajenny 於 2017-8-6 10:35 發表 查看引用來源
個男人係唔係個場嘅男主人家呀,珍妮媽。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2017-8-6 10:48 AM 發表 查看引用來源

個男人係唔係個場嘅男主人家呀,珍妮媽。
係呀

引用:
原帖由 ajenny 於 2017-8-6 10:49 發表 查看引用來源

係呀
睇呢,尼個男人都好花心,佢都相中 jenny mom 您好耐。。。嘻嘻!!!

係同個佢食個幾次飯佢女友都係到

引用:
原帖由 ajenny 於 2017-8-6 10:54 發表 查看引用來源
係同個佢食個幾次飯佢女友都係到
難怪條友咁急色,
原來機會難縫,,,
借醉中出姣珍妮。。。呵呵!

咁容易就識得Jenny 媽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆