回憶中的最後一位男士

收藏  |  訂閱
23  5.2k

回憶中的最後一位男士

趁著復活節假,消失了一段短時間,我又復活一下啦,唔知幾時又消失架,呢排都少左D LINE FRD搵我吹水,要再搵過了。

係度分享下我回憶中的最後一位男士吧,呢位男士係引版吹水營識的,個時高峰期一日開兩至三次post,而家就冇lu,好多member都走了,大半年都冇一個新了。

最初時我地都未交換MSN的,都只係吹水版傾下計,到之後大專升班,個年有一科目聽人講易入難出,好多人要補考甚至要Retake,自己就擔心會唔會唔合格,呢位男士話可以請教他,我地才交換MSN。

個時每星期都搵呢位男士幫手做功課,有d唔太清晰都請教他,也有吹下水既時間,言談間我都知佢想見我,但交談時都覺得ok既,唔係話非常之咸濕,又露J咁,個時都冇諗住見面,傾左3-4個月左右時間,他藉詞生日可否跟他慶祝,咁出去都係當朋友見面,我地去左睇戲,當日好凍,身穿一件緊身衫,短裙,大褸,絲襪,席間大家都係度互咀,有好多時間都唔係睇戲,絲襪到最後都脫下,因為對絲襪都有d阻住,他的手又可以遊走去小妹妹度,我也在他耳邊呻吟著,真的很舒服。

睇完戲之後我地就落樓,在電梯時我地一前一後企,我向後攬了他一下,落到地下我都打算搭車返屋企,因為都已經好夜,但落到地下,男士再等電梯落地庫,我問點解仲要等電梯?原來男士有揸車,真係好shocking我未遇過有私家車的Partner的,他載我去一處僻靜地方,在車上我為他口交,感覺他都幾Gentleman,我都打算讓他在我口中發射,但最後他都不讓我,搞到成手都係~

先講定我的五大規條,非誠勿擾。

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。請PM我時自報你的ID同年齡,年紀同我差距太大我都可能唔得,我Ok的話先會加你,謝謝

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見你,開房,俾條J我睇,立即Blacklist

3。我加你做Friend時我都會睇樣,OK我先加的,請上載你的照片做頭像,謝謝。

4。我希望男士們當我係一個朋友,第一次食下飯,睇場戲溝通下,有冇下文之後再決定。

5。先旨聲明,我係一位就快38歲,高162重86kg有95E既大肥婆,請慎重考慮係咪真係想識我先好PM我

潛左水好耐下,之前同你傾唔夠幾句就無左

回憶總是美好的

引用:
原帖由 kennethi 於 2018-3-31 11:04 PM 發表 查看引用來源
潛左水好耐下,之前同你傾唔夠幾句就無左
大半個月姐,唔係好耐呃~

引用:
原帖由 anthonychan 於 2018-3-31 11:05 PM 發表 查看引用來源
回憶總是美好的
始終有遺憾,所以過去咁多年,仍然記得呢位男士

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-3-31 11:43 PM 發表 查看引用來源

始終有遺憾,所以過去咁多年,仍然記得呢位男士
之後無左聯絡

引用:
原帖由 anthonychan 於 2018-3-31 11:46 PM 發表 查看引用來源

之後無左聯絡
無謂再提

傾下計, 互相認識下, 平日生活都有d悶...

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-3-31 11:41 PM 發表 查看引用來源

大半個月姐,唔係好耐呃~
呢到黎講已經好耐

前往最後回覆