上一頁下一頁
發新話題

純呻....(no sex)

收藏  |  訂閱
192  14.6k

好明呢個感覺.........同另一半去旅行係一個好好既解決方法!

應該大把人會pm你,哈哈

同佢傾下囉 有無拎出黎講過先

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-25 01:33 PM 發表 查看引用來源

我年紀唔細,又小肥....
唉~
小肥先好,香港地好多感情好都因為性生活唔好而....

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-25 02:22 PM 發表 查看引用來源

比人發現點算.....
1.男人生理表現會每况越下,現在唔chur,遲些重差,你會後悔。2.否則,找外援吧。

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-25 02:22 PM 發表 查看引用來源

比人發現點算.....
自己惗清楚:smile_45:行差踏錯!冇得返轉頭!

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-25 01:16 PM 發表 查看引用來源
我同老公結婚4年,拍拖7年~
性生活由激情變到平淡.....
記得剛開始時,我地一星期可以3-4次...每次可以好耐,有時仲會一晚幾次,唸返都好回味~
但到而家,一個月得1、2次....

我唔係嫌棄老公,佢返工時間長. ...
没什么的!DIY , phone sex, erotic chat 都可以啊!

其實我覺得揾下PTBF都ok吖. 係一個交易, 大家得到benefits. 

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-25 01:16 PM 發表 查看引用來源
記得剛開始時,我地一星期可以3-4次...每次可以好耐,有時仲會一晚幾次,唸返都好回味~

其實好多人都係咁,包括我都係咁。
同老婆都十幾年,老婆都冇興趣做,一個月都冇一次,但我就仍然好想,

引用:
原帖由驚青的人妻 於 2017-11-25 01:16 PM 發表 查看引用來源

其實咁嘅情況diy未必唔係一個好方法!可能你diy嘅方式唔夠全面,平時用咩方式diy?其實diy方法得宜都可以好滾動,唔只腳仔軟咁簡單

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆