上一頁下一頁
發新話題

我懂了😂

收藏  |  訂閱
390  22.0k

人妻第六感不可睇少
引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 5/3/2018 11:44 PM 發表 查看引用來源

我朋友都好小心, 個男人唔小心, 又或者人妻第六感太強

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-6 09:22 AM 發表 查看引用來源

我識得有朋友報復心態
老公係大陸包二奶, 佢就去攪人老公
其實佢應該唔係報復心態。而係諗住即然老公去得玩。咁不如大家都去玩。溝人或比人溝其實大家都鐘意。只是有D人知規矩,唔會咁做。咁既然有人行出第一步。大家咪一齊玩囉。

引用:
原帖由 愛因 於 2018-3-6 09:54 AM 發表 查看引用來源

其實佢應該唔係報復心態。而係諗住即然老公去得玩。咁不如大家都去玩。溝人或比人溝其實大家都鐘意。只是有D人知規矩,唔會咁做。咁既然有人行出第一步。大家咪一齊玩囉。
佢攪人老公荒死冇人知, 男人身邊朋友又知, 連人妻都搵上門

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-6 10:28 AM 發表 查看引用來源

佢攪人老公荒死冇人知, 男人身邊朋友又知, 連人妻都搵上門
佢可能要展示自己的吸引力。驚死沒人知有人溝咁。哩D救唔番喎。

引用:
原帖由 愛因 於 2018-3-6 10:31 AM 發表 查看引用來源

佢可能要展示自己的吸引力。驚死沒人知有人溝咁。哩D救唔番喎。
接受唔到自己仲咁正, 老公搵件大陸妹, 受打擊行錯左

#理性地享受遊戲

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-6 10:45 AM 發表 查看引用來源

接受唔到自己仲咁正, 老公搵件大陸妹, 受打擊行錯左

#理性地享受遊戲
你講得好。。玩要返屋企。。

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-6 09:22 AM 發表 查看引用來源

我識得有朋友報復心態
老公係大陸包二奶, 佢就去攪人老公
大陸妹?
不了
香港地冇好野咩?哈

引用:
原帖由 Arctic 於 2018-3-6 11:04 AM 發表 查看引用來源

大陸妹?
不了
香港地冇好野咩?哈
其實好多港女輸俾大陸的, 青春, 溫柔

青春又撒嬌,哥哥不行了
引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 6/3/2018 11:55 AM 發表 查看引用來源

其實好多港女輸俾大陸的, 青春, 溫柔

我個信箱爆, 又要details,覆完都唔知邊知打邊個
見到有小鮮肉留言, 仲要高大單身玩gym, 睇到我呢啲熟女流哂口水, 我上網睇, 明明我呢個年紀叫壯年😂
年輕人應該過正常戀愛生活, 青春到去不返
其實我唔係搵SP, 我比較追求有感覺的性生活, 做愛😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆