上一頁下一頁
發新話題

純呻....(no sex)

收藏  |  訂閱
192  14.6k

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-12-8 12:49 PM 發表 查看引用來源
好老實....
一定有唸過SP....
但我真心怕死,永遠只會唸、做唔出既人~
但好多男人只會著重生理需要,但我想搵心理需要多過生理...
識下男人,食下飯、傾下計...但唔sex真係難過中六合彩~
我曾經幻想過搵人妻試 ...
唔會無,但好難。

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-12-8 12:49 PM 發表 查看引用來源
好老實....
一定有唸過SP....
喂!GL有得諗鍋!

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-12-8 12:49 發表 查看引用來源
好老實....
一定有唸過SP....
... 好易沉船, 性同愛分唔開, 就唔好玩, 結果一定好慘烈

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-12-10 12:10 AM 發表 查看引用來源
我有個朋友仲慘,結婚前未同過男朋友扑,個男仔又係青頭。宜家結左就快一年都未曾成功地扑完一次 :-(
可能一撻著就一發不可收拾

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-12-10 12:10 AM 發表 查看引用來源
我有個朋友仲慘,結婚前未同過男朋友扑,個男仔又係青頭。宜家結左就快一年都未曾成功地扑完一次 :-(
有沒有睇av

引用:
好老實....
一定有唸過SP....
這你要先定好你的準則, 說明只交流, 不含色. 先聊一段時間, 才作出決定.

引用:
原帖由 sakurasaki0221 於 2017-12-1 11:43 AM 發表 查看引用來源

有時唔係淨係有passion就得.
我同老公每次一做起上黎係好有passion呀,
但有時真係時間同responsibility令到我地無可能話幾時想做就做.
好有passion咁3個月一次都已經夠死:smile_30::smile_30:
不過我諗做愛 ...
有沒想過, sex chat, cybersex chat不錯的, 你可以試試

引用:
是不是他有問題, 這真的應要去找 SEX consult 了解情況.,

引用:
原帖由 Arctic 於 2017-12-11 09:52 AM 發表 查看引用來源

可能一撻著就一發不可收拾
希望會啦,唔係嘅話我個fd好慘

夾時間放大假
同老公一齊去個旅行啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆