上一頁下一頁
發新話題

純呻....(no sex)

收藏  |  訂閱
192  14.6k

引用:
原帖由 lovelymom_1990 於 2017-11-27 08:43 AM 發表 查看引用來源

我都師姐一樣情況😣大家女人 師姐可以一齊傾下 
呢位師妹睇黎都想爆pm...

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:09 AM 發表 查看引用來源
先多謝大家既關心.....
好老實....我唔敢搵外援...真心驚比人發現🙈...
有時仲會唸有無人妻同我一樣情況?
曾經心郁郁想識下人....傾下計咁...
但好多時傾傾下對方都係想有性關係..當我拒絕後...就無再聯 ...
我都想搵個人妻, 大家只系傾下計, 分享下生活

我幫你

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:09 AM 發表 查看引用來源
但好多時傾傾下對方都係想有性關係..當我拒絕後...就無再聯 ...
唔想上身你就要開始前傾好。

大家除左sex之外,其他野就唔好理

吹下水可以,但唔好太上心就可以架啦

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-25 01:16 PM 發表 查看引用來源
我同老公結婚4年,拍拖7年~
性生活由激情變到平淡.....
記得剛開始時,我地一星期可以3-4次...每次可以好耐,有時仲會一晚幾次,唸返都好回味~
但到而家,一個月得1、2次....

我唔係嫌棄老公,佢返工時間長. ...
自己同自己玩下玩具算啦...
搵對手, 搞出感情就大大件事....

引用:
隨時輸咗個家:smile_27:
太多人呃蝦條啦:smile_13:

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:19 AM 發表 查看引用來源

係~~~
有一個ex我曾經愛得好深,為左佢我可以無底線....雖然一切已成過去,直至我亦遇上我老公....先完完全全放底過去~
但ex始終係我心底深處仍然有一個小位置....
通常都是刻骨銘深好難忘記

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:19 AM 發表 查看引用來源

係~~~
有一個ex我曾經愛得好深,為左佢我可以無底線....雖然一切已成過去,直至我亦遇上我老公....先完完全全放底過去~
但ex始終係我心底深處仍然有一個小位置....
不如講下ex ,我都係人妻可以傾下。

Hello, 咁夜唔訓?

請你老公食殘廢餐,減壓架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆