上一頁下一頁
發新話題

我應該由佢定引導佢好

收藏  |  訂閱
116  4.4k

我應該由佢定引導佢好

話說男朋友同我都廿幾歲但大家性經歷唔同

衰d講句我大需要變左想佢搞我多過佢有需要搵我。。。條友堅稱夜晚有對住我張相打飛機(現實係我嗌開房老屈自己好攰哄佢係房自動除褲俾我搞。。。不過到現時為止都係剩吹無插)吹果陣由軟到好硬。。佢都可以唔會主動話想插。有時唔射都得>_<

問題係就算係房。。。佢都只會係我提示下摸下我 打下patpat。。。錫下吸下波波基本上佢兩隻手都會平放係身既則邊。。。。就算我以前出去玩都無男人甘~君子~

到底佢只係無經驗定無興趣(我有問過佢。。佢又話唔會無興趣。。。不過以前好少做開其實做番多d應該ok)
但係我唔知可以改善。。。其實我覺得幾影響之後既相處。。。。

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-26 08:49 PM 發表 查看引用來源
話說男朋友同我都廿幾歲但大家性經歷唔同

衰d講句我大需要變左想佢搞我多過佢有需要搵我。。。條友堅稱夜晚有對住我張相打飛機(現實係我嗌開房老屈自己好攰哄佢係房自動除褲俾我搞。。。不過到現時為止都係 ...
山不轉水轉 水不轉人轉

引用:
原帖由 hairylegs 於 2014-1-26 08:52 PM 發表 查看引用來源
山不轉水轉 水不轉人轉
你意思係?

似無興趣多d

你大可以擒佢

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-26 09:36 PM 發表 查看引用來源
你意思係?

引導佢

無興趣。。。咁點算。。。真係未遇過
見到佢好似被迫既樣。。。我覺得自己好過份

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-26 09:52 PM 發表 查看引用來源
無興趣。。。咁點算。。。真係未遇過
見到佢好似被迫既樣。。。我覺得自己好過份

可能你未搵到個個點,只要搵到,就可以點燃佢D慾火
佢又唔係性無能

我知道佢打patpa有d興趣 都有引誘佢 但係就佢只係打 都唔有沖動插妹妹>< 係咪應該著注重patpat既服裝呢

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-26 10:02 PM 發表 查看引用來源
我知道佢打patpa有d興趣 都有引誘佢 但係就佢只係打 都唔有沖動插妹妹>< 係咪應該著注重patpat既服裝呢

你有冇試過係佢面前分開對腳,自慰俾佢睇
要引誘,挑逗佢

注重patpat既服裝,都可以試下

佢以前都好少搞?
唔射都得...真係好無癮
試下著SEXY D
視覺引誘佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆