上一頁下一頁
發新話題

某大銀行性事日常 (**今日最新update #408 知己人妻午餐篇)

收藏  |  訂閱
530  271.2k

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2017-11-8 09:07 PM 發表 查看引用來源

我覺得最勁,最仆街都係個leader, 捉到啲人嘅心理,無論單身,定人夫,人妻都有貪玩,貪刺激之時,出吓軌,想減吓壓嘅心理。安排呢啲gathering,聯繫team內超友誼關係,team spirit 真係好似一家人咁(不過亂倫&# ...
不過亂倫呢句堅笑左。

瞓到第二朝清晨, 我同女同事開始醒醒哋,睡眼惺忪望過sofa ,竟然唔見咗個男同事X(心諗咁點玩3P),我問隔離個囡囡佢話攪完咪走咗lor! 攪完走咗?攪嘜春?當時我真係好亂,加上第一次參加真係唔知玩緊嘜。

攪完咩嘢呀?佢就話同我攪完午夜場之後,仲同X開咗子夜場,(心諗好彩食咗先,但miss咗3P機會😭),不過唔想大家咁忙所以冇叫我 (係3P對女嚟講真係忙啲,但點解唔叫我呀?😭)明顯佢地係玩慣有哂默契。佢仲話上兩次出嚟都同X有玩,不過大家都唔 prefer 成日group sex,太變態, 嫌冇feel。所以雖然X個人唔算好玩得,但多數佢都會pair X玩。

佢又講:今次出嚟可能多咗你呢個新丁,佢自己就摺埋咗幾日,所以X幾日前已經唔like, 唔想嚟(我認為X冇自信,因為外形明顯我優勝😉)。但始終要「探客」又唔想得罪leader, 所以唯有一齊嚟。我話可能唔關我事呢?女話:冇可能!我:咁肯定?

佢話X頭先攪我嗰時,已經確定咗自己嘅論點,因為X一路攪我一路屌我。(一路攪僅係一路屌架啦🤔)原來佢一路屌一路插佢嗰時,一路把口不斷講埋啲以前唔會講嘅嘢, 爆哂粗,問長問短,好反感。係咪好鍾意俾人屌?係咪好鍾意俾人插?妳個西鍾意俾我屌定俾佢屌?邊個屌得妳舒服啲?(咁反感又俾佢攪🤔)出完嘢後,X就話自己搭早班車走先。

一路講我隻手已經一路搓緊佢對波,冇停過。我陰陰力摙住佢粒啲,我問佢,咁妳點答佢呀?佢又嗯,嗯即係點?(其實咁嘅環境佢嘅答案都expected, 唔通俾人摙住粒的會話X好啲咩😂)
佢話:緊係鐘意俾你啦!
我:咁簡單?仲有呢?(一路有節奏地摙住佢的的),佢知我心意,大家淫意又起。
女:我鍾意俾你屌!我好鍾意俾你插!我妹妹鍾意俾你屌!你屌得我舒服啲!浄番兩個人佢講得比琴晚大聲,官能反應更好,佢都未講完,我就一碌細細佬隊入佢把口,鐘意唔鍾意都冇得揀!

第二次埋牙,大家都重點滿足自己,佢明顯琴晚俾人攪完兩鑊都未夠喉,一嘢㩒低我女上男下不斷un. 我就玩到第三鋪真係有啲攰,但細細佬仍然金槍不倒,我叫佢自己揸對波自己UN俾我睇, 滿足官能上嘅刺激,睇住佢一路揸住自己對波,搓吓搓吓嗰個冧樣,真係好正。un咗一輪我見佢突然節奏變慢,面仔紅紅咁,我知佢到咗,但我仲未,(可能係玩完兩次冇咁敏感),佢節奏亂哂出哂一身汗,濕哂咁,所以我再lead番個場,狗仔式全力衝刺,抽插咗一陣佢散哂咁,成個人軟哂(連個pat pat 都拮唔起,要我抖住屌)我見差不多就最後衝多段,中出完場。

到大約11點,出房走人,我以為會叫埋人妻同leader, 女話:玩完仲同你一齊走咩,費時尷尬啦,星期六日,返屋企做返人地好老婆好老公嘅角色,星期一返到公司咪當冇事發生過咁囉。就係咁完咗我第一次嘅Business trip. 一晚三鑊,人生第一次. 之後都有好幾次出Trip嘅經驗當然就冇呢次咁戇居啦!

最後我想講所講的都係真人真事,唔係置身其中你可能會唔相信。事實上亦唔係所有銀行職員都係咁,有啲leader用sex呢樣野去lead啲同事, 實在係旁門左道,但係又真係有好多人夫人妻,初出茅廬嘅人,都好buy呢套, 因為有得玩有得食邊個唔鍾意吖,bye 😉

Sales 篇-完

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2017-11-8 09:50 PM 發表 查看引用來源
嘩!樓主你都幾有福,可以試到咁正的野
普普通通la

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2017-11-8 10:19 PM 發表 查看引用來源

不過亂倫呢句堅笑左。
成件事都好好笑la

樓主快d update啦,好想知你地兩男一女係嗰間房度攪咩🤔🤔

support!

小弟以前曾做幾個月銀行, 都有開始跟D姐姐仔熟落, 不過當時都唔覺有正野, 可惜後來因上大學就冇做, 冇機會體驗樓主嘅艷福。

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-11-9 12:15 AM 發表 查看引用來源
小弟以前曾做幾個月銀行, 都有開始跟D姐姐仔熟落, 不過當時都唔覺有正野, 可惜後來因上大學就冇做, 冇機會體驗樓主�艷福。
咁當然係要睇機會啦,而家人大個咗,又去咗第二間公司,都唔想再同公司同事玩

引用:
原帖由 vichow 於 2017-11-8 11:56 PM 發表 查看引用來源
support!
Okok Coming 

喺班同事同下屬面前攪都要幾癲先做到。好勇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆