上一頁下一頁
發新話題

我應該由佢定引導佢好

收藏  |  訂閱
116  4.4k

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 11:58 AM 發表 查看引用來源
以佢既表現同包皮緊迫。。。。有無可能佢真係無乜點用下面。。。如果無經驗既佢對住我。。。。壓力會唔會好大

睇下醫生好d

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 01:13 PM 發表 查看引用來源

睇下醫生好d

Y

繼續引誘佢啦

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-1-27 01:33 PM 發表 查看引用來源
繼續引誘佢啦
我有努力。。。但我驚平時女比較尊。。。變左佢唔夠膽。。。會唔會。。。但我已經主動表示要

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 01:26 PM 發表 查看引用來源

Y

因包皮痛連做愛都痛既話真係好大問題

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 01:43 PM 發表 查看引用來源

因包皮痛連做愛都痛既話真係好大問題

其實佢唔想割

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 11:26 AM 發表 查看引用來源
佢除左好主動搞個patpat之外其餘時間都平放隻手。。。。但其實佢包皮都仲係包得好緊個細佬 會唔會影響到佢唔想有下一步。。。。聽佢講除左沖涼有水反開沖洗下就好少拉扯下因為好痛

但我以我所知包皮可以用人手退下 ...
o岩 ! 全包要割 , 另一種半包 , 扯起就自動會退

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 01:57 PM 發表 查看引用來源

其實佢唔想割

忍一下痛,自己用手返下佢。
習慣了,會好好多

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-27 11:53 AM 發表 查看引用來源

試過沖完涼除左衫訓起佢隔離
果次因為我同佢玩左成日戶外活動我扭計話要沖涼 佢先肯開房。。。果次佢主動kiss埋黎揸波我以為ok啦。。。想買套佢又話下次先。。。果次吹到射都搞左好耐。。。可能有塊皮佢唔太 ...
果次因為我同佢玩左成日戶外活動我扭計話要沖涼 佢先肯開房。。。果次佢主動kiss埋黎揸波我以為ok啦。。。想買套佢又話下次先。。。果次吹到射都搞左好耐。。。可能有塊皮佢唔太敏感

正常吹都係退左包皮吹喎 ! 隔住塊皮吹咁得意?
同埋 , 如果佢係包皮過長 , 咁就連扯起都會痛 , 唔好話插唔插 ,
而如果包皮過長又唔去割 , 咁係咪一世都唔做呢?

引用:
原帖由 Rayon_cc 於 2014-1-27 02:14 PM 發表 查看引用來源

果次因為我同佢玩左成日戶外活動我扭計話要沖涼 佢先肯開房。。。果次佢主動kiss埋黎揸波我以為ok啦。。。想買套佢又話下次先。。。果次吹到射都搞左好耐。。。可能有塊皮佢唔太 ...
扯起唔痛只要唔好特登整包皮果位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆