上一頁下一頁
發新話題

有試過愛上SP嘛?

收藏  |  訂閱
69  3.6k

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 11:16 PM 發表 查看引用來源

起碼自己過得好d先....自私d都係咁話
其實都係順其自然,唔抱任何期望就得。

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-1-27 07:05 PM 發表 查看引用來源

唔理性去玩只會玩死自己~

我先無咁蠢!
簡單講即係睇下自己玩唔玩得起!

引用:
原帖由 孖啤 於 2014-1-29 07:55 AM 發表 查看引用來源

其實都係順其自然,唔抱任何期望就得。

都係,有就有無就無
咁會好過d

真實經驗:
我SP 鍾意我先.  由於我單身同埋佢真係勁sweet, 之後我力追佢.

最後一齊左幾個月因了解...我提出和平分手...  佢開頭唔想, 最後和平分手.

其實我唔覺得好大問題...  你同佢因為sex而識, 都係一個渠道, 只係個渠道唔多好.

好處係你地起碼床事夾
壞處係可能你地會互相懷疑對方忠誠

引用:
原帖由 aprilady 於 2014-1-27 04:19 PM 發表 查看引用來源

感情其實對我來說超簡單。
我發覺有好多男人唔信我無拖拍無男友,
又唔信我要求咁簡單咁易話為。

老實講唔知從幾時開始,
男人已經唔信有簡單的女人存在。

相見好同住難not the must...
關係改變只會令 ...
點解冇人信?  你好靚ga?  哈哈, 約你睇戲得唔得ar?

引用:
原帖由 aprilady 於 2014-1-28 02:33 發表 查看引用來源

高質到簡直王子咁
我曾經擁有經已死而無憾哈哈

我相信自己永遠都不會再有sp
應該係唔會再比男人咁易掂我

本身係咩人,就會不知不覺間惹到一類人
改變吓心態,自然之後既相處同言談舉止就會改變個結果

我之前個gf就係先sp再一齊,覺得sex又夾(佢覺得我ok,我又like佢)開頭好地地,不過最後都係散左=-=”
佢亦係我暫時唯一想一世既女仔,可惜……………………

我自己都冇sp,唔太知,不過聽咁多ching c姐講戀愛都可以由sex開始~

唔得, 起碼我唔得 :smile_13:  件事有出過post我懶得講啦
總之就即時收手, 果次之後無再見亦無聯絡
佢係我第一個亦會係最後一個sp...
我同自己講, 要做返個好女人, 要因住比人知, 要諗日後仲要結婚生仔, 要面對之前o既自己
其實可以話係催眠o架 :smile_13:  真正原因,  係我真係好害怕呢個遊戲啦...
或耆, 係我eq 唔夠 :smile_13:

引用:
原帖由 朗拿細路 於 2014-1-31 08:44 PM 發表 查看引用來源
我自己都冇sp,唔太知,不過聽咁多ching c姐講戀愛都可以由sex開始~
以我自己講

由SEX開始都試過幾個

但如果連SEX都配合唔到既話, 算我地緣薄:smile_51:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆